Se spun multe legende si povesti... asa numai! Inca nimeni nu prea stie cu adevarat. Dar daca esti in Cluj, se spune ca la o manastire (crede-ma ca acum nu imi vine nicun nume) dupa ce mori tu urci pe o scara. La celalalt capat este Iisus Hristos iar daca in viata ta tu ai facut diferite fapte bune si ajungi in cele din urma sa ii dai mana esti in RAI. Insa, pana sa ajungi la celalalt capat sunt diferite spirite rele care daca te trag in jos ajungi in IAD!
Nimeni nu stie exact ce este moartea.
Adica eu as spune ca difera daca te aflii in Iad sau in Rai!
Daca te aflii in Iad viata ta ti se va parea un infern, un gol, iar daca te aflii in Rai vei trai alaturi de Dumnezeu.
Sper ca te-am ajutat cat de cat...
Moartea este un fenomen care a ridicat multe semne de intrebare tuturor civilizatiilor.
Sfarsitul vietii, sau mai bine spus disparitia corpului pentru ca sufletul exista vesnic
Moartea reprezinta acel moment, in care functiile mele vitale se opresc, iar acest corp devine inactiv si intra in procesul numit "putrefactie". mai reprezinta acel moment in care, conform religiilor lumi (in afara de religia raeliana), sufletul omului se detaseaza de corp: ce se zice ca se intampla cu el, depinde de la religie, la religie, de la perioada, la perioada, de la popor, la popor!
E numaratoarea inversa catre uitarea celui iubit, buretele ce sterge incet amintirile celui dus din ganduri, praful ce-ncearca sa acopere chipul sau din poze, durerea care o simti in fiecare dimineata cand nu e langa tine, e acel catoroi care preseaza asupra ta si-ti face ochii sa sangereze cand iti amintesti ca s-a dus, nu-i vei mai vedea dragostea in ochi, nu-i vei mai auzi vocea alintandu-te, enervandu-te, moartea e chinul care care te obliga sa asculti la nesfarsit vocea sa ramasa pe o inregistrare video, e nimicul cu care adormi intre brate, e scenariul pe care il creezi in gand cu miile de feluri in care ati fi putut petrece ultimele clipe, e cosmarul prin care-ncerci sa-ti iei ramas bun, moartea e golul din suflet, golul ce ramane vesnic gol. Nu stiu ce parere are un mort despre moarte, asta e doar parerea mea. Daca moartea ar putea fi o persoana, ar fi cea mai nefericita, caci i-as face existenta un chin. Moartea e cea mai mare c***a ca ne f*** pe toti.
Moarte=semnul ca rostul tau pe pamant s-a terminat si este timpul sa mergi in alta parte