Un adorn urban, daca ar fi si postere rezistente la apa si factorii climatici ar fi mai misto ori de ar face desene gen robocop, terminator, o gagicuta in lenjerie intima, multe altele anturajul ar fi mai fain.
Graffiti-ul,după părerea mea nu este altceva decât o formă liberă de exprimare a unor sentimente, gânduri, idei vitale pentru societate (unele) pe care aceasta(societatea) le desconsideră din ce în ce mai mult.
Fiind un element al culturii hip-hop, eu, consider artiştii de muzică hip-hop ca fiind nişte trubaduri ai secolului XXI.
Un fel de arta, un mod de exprimare care distruge constructiile. Daca ar un mod organizat de arta alta ar fi atitudinea oamenilor fata ea, zic eu.
Văd că mulţi au vorbit despre artă, sentimente, emoţii... Eu cred că e mai mult vandalism, mai ales având în vedere locurile în care se practică acesta.
Depinde despre ce vorbim. Anumite...insemnari realizate cu spray-uri pentru graffiti nu se pot numi arta si acelora chiar nu le vad rostul, fiindca reprezinta doar vandalizare, dupa parerea mea. Graffiti-urile realizate cu un oarecare talent imi plac, chiar daca exista pe cladiri si alte bunuri publice (metrou, trenuri etc.) Dau un anumit farmec oraselor, de obicei.
Nuosamighicestiusernameulproasto întreabă: