| xSweetAnGeLx a întrebat:

Dupa parerea voastra... exista persoane care au mai multe personalitati? nu sunt considerate persoane false?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Draguta intrebare.
Dar,sa precizam un lucru din start,cand cineva sufera de dubla personalitate,de obicei este internat intr-un ospiciu,pentru siguranta lui si a celorlalti.
Banuiesc ca tu te referi la persoanele-cameleon,cu mai multe fete care se "muleaza" dupa fiecare situatie si persoana intalnita.
Si,da,la un moment dat sunt descoperiti si, in general, marginalizati...sau asa ar fi normal.
Cei mai multi, insa, ajung politicieni si VIP-uri...happy

| foxsilver a răspuns (pentru greece12):

Salut greece!
Si mie mi-a placut intrebarea.Dar eu n-am nici o problema cu politicienii sau cu VIP-urile, ci cu"muritorii de rand"pe care ii intalnesti la tot pasul si pe langa care traiesti. Politicienilor sau VIP-urilor le mai gasesc o scuza dar ce ne facem cu ceilalti? Ca adevarata lor personalitate nu se manifesta decat in baie.
laughing

| greece12 a răspuns (pentru foxsilver):

Conform ritului care spune ca "pestele de la cap se impute",incep si eu cu capetele "luminate" care oranduiesc binele asta extraordinar in care se lafaie romanii.
Daca tara asta n-ar suferi de asa multa prostitutie politica,omul de rand ar putea fi educat si indreptat, macar de teama oprobiului public, nu?happy

Sunt de acord si atunci merg mai departe si ajung la concluzia ca daca tara sufera de prostitutie politica inseamna ca incultura,nesimtirea,ipocrizia,etc.,au devenit"boli cu transmitere sexuala"laughing
Merg si mai departe:daca noi traim in aceeasi lume ca si ei,dar nu suntem la fel, inseamna ca sexul nu reprezinta totul pentru noi, dar pentru ei este chiar un mod de viata.laughing
Imi place retorica; nu-mi lasa neuronii sa adoarma.laughing

Si nici ei pe tine!laughing
Ai prins ideea si completez, desi sexul n-ar reprezinta totul pentru noi, ne numaram si printre cei care folosesc prezervativ...laughing

M-ai luminat greece.Nu stiam de ce nu am avut niciodata o"boala venerica".laughing
Si totusi, sa fi ajuns prezervativul marfa de contrabanda!?

In Romania,prezervativul asta nu are cautare si, cu toate astea, are un pret exorbitant!happy

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Dar cine nu are multe personalitati, multe persoane sunt asa si putine de treaba.

| foxsilver a răspuns:

Da,exista.De cei care sunt declarati, din punct de vedere clinic, cu dubla personalitate trebuie sa ne fie mila.Pentru ca ei nu pot constientiza dedublarea.
Mai exista o categorie de oameni care sunt nevoiti sa apeleze uneori la o alta personalitate dintr-un instinct de autoaparare.Acestia pot fi si compatimiti dar si admirati.
In schimb cei care fac din asta o adevarata profesie si ridica ipocrizia la rang de virtute ar trebui rasi de pe fata pamantului.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frumoasa intrebare,poate printre putinele din seara asta.Da,exista.Din pacate,unele ajung sa na si conduca,prost, dar ne conduc, si noi suferim.Numai bine.