| RAY a întrebat:

După reingrasare scade rata metabolica sau e un mit?

Răspuns Câştigător
| alina2k18 a răspuns:

Slabirea e mega usoara pentru mine, mentinerea ma omoara laughing
A fost mai greu ca la prima pentru ca am slabit ffff multe kg gen daca mai dadeam jos 5-6 eram subponderala, nu cred ca am cum sa scad ever oricum laughing la anii mei.
In dieta pe care am tinut o eu nu calculam calorii, calculam de fapt proteinele, acum nu mai calculez ca stiu deja.
Cand nu consumi grasimi si carbohidratii sunt putini oricum si aia din legume verzi nu ai cum.sa consumi multe calorii ca nu mananci 1 kg de carne slaba si 1 kg de branza degresata 0.5% zilnic.

38 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Cozonacii aia sunt aia cu pachet galben netransparent La mega Image sau cora, dar exista si cu ciocolata cu alune (asa scrie pe pachet), fara rom.

Te simti mai depresiv ca apare un regret sau o teama mascata ca ai mancat mancare proasta.
Sau poate glicemia se comporta nasol la fast food, nu stim, desi asta nu are leg cu depresia.

| alina2k18 a răspuns (pentru Mosotti):

1.72 m.

| RAY explică (pentru alina2k18):

Sincer cat timp vb cu tine eram pe slăbit, eu din toamna sunt pe plus caloric dar am slăbit 2kg. În 14 zile de sala.

| RAY explică (pentru Celcestietot):

Manci pe dracu ca porcu, 100 de grame de grăsimi are 900 de calori, eu băgăm dulciuri și cola la greu pe motiv de anexitate, depresie ma făceau mai euforic, eu nu manc mult, dar băgăm haotic dulciuri

| RAY explică (pentru Mosotti):

Mulțumesc mult mann, nu vrei sa faci o relație cu Alina și ea e tot la regim

| alina2k18 a răspuns (pentru RAY):

Te adoptam si stam toti 3 la regim, doar duminica ne facem de cap.
Daca va miros ca mancati pe ascuns fac ca politaii din India >> faceti flotari cu mine pe spate laughing diii caluţii meiwinking

| Mosotti a răspuns (pentru alina2k18):

Ai greutatea f buna.

| Mosotti a răspuns (pentru RAY):

Pai nu fac o rel cu Alina stii de ce? Ca eu NU sunt la regim, haha.
Eu mananc cat simt si cand simt, sunt la regim natural cum s-ar zice, deci nu ma fortez sa nu mananc cutare sau anume cantitate.
Nu imi vine sa mananc pur si simplu uneori, iar daca mananc nu intra, nu imi mai place, nu conteaza ca-s duciuri.