| ghineanamaria a întrebat:

Dupa un sondaj facut de mine am ajuns la concluzia ca Matematica(locul 1), Fizica(locul 2) si Chimia(locul 3) sunt cele mai grele materii.

Sunteti de acord cu mine?

5 răspunsuri:
| Rayyy a răspuns:

Bună,
Nu, nu chiar. Eu aş inversa topul, punând Chimia pe primul loc, apoi Fizica şi Matematica.

| TeoPT a răspuns:

Nici o materie nu e grea daca o intelegi.
Pentru fiecare dintre noi exista o "cea mai grea materie"
De exemplu, eu urasc educatia fizica ca materie, pot sa spun ca e cea mai grea materie chiar daca, poate pentru tine nu e.

Si mate, fizica, chimie sunt grele. Dar daca le intelegi, nu ti se mai par grele.
Bafta

| AG a răspuns:

Intr-un fel da, in altul nu. Adica toate sunt foarte frumoase, grele intr-adevar dar superbe daca le inveti de mic si te descurci. Zic nu pentru ca toate intr-un fel tin de matematica, si de aia nu prea poti pune acelasi lucru pe o scara de la 1 la 3 de trei ori.

| dey11 a răspuns:

Eu nu! Recunosc ca sunt grele toate, dar daca le inveti de la inceput crede`ma ca iti plac. Eu una ador chimia...mai ales experimentele big grin

| SandaMaria a răspuns:

Depinde de aptitudinile fiecaruia.mie cea mai grea mi se pare chimia.matematica e una dintre preferatele mele insa e nevoie de multa munca pentru. a avea rezultate buunehee hee

cum ziceam...depinde de ceea ce te atrage si de aptitudinitongue