Nu as fi capabil sa iti raspund la intrebare pentru ca nu te cunosc ca om. Dar eu consider ca tot ce tine de real poate fi invatat de oricine cu putin vointa, partea umana nu e la indemana tuturor, ori te nasti cu o parte umana ori nu.Numai bine.
Se cam vede asta din răspunsurile tale.
Te mai pot întreba ceva, dacă tot ești singurul care mi-ai răspuns la întrebare?
Tu cât de mult îndrăgești comunicarea? Ești la fel de activ în această privință în realitate ca și în mediul virtual (o primă presupunere)?
Sper să nu fiu prea insistent.
In realitate nu vorbesc cu cine nu merita, ignor chiar daca mi se adreseaza direct, daca insita il lovesc. Nu ma intereseaza oamenii cu care nu am ce discuta. Daca ai capul pe umeri ai putea sa faci la fel, oamenii nu merita atentie, decat cei care si-au castigat dreptul la asta si asta e foarte greu, fi mai selectiv cu "prietenii" ca nu stii pe care il prinzi ca iti reguleaza prietena grasa care te iubea:cazul eu), Vizavi de aceasta intamplare, nu am zis nimic, desi erau cu ochii bulbucati la mine, m-am dezbracat si am facut un trio.
anonim_4396 întreabă: