| alexandradlr a întrebat:

După voi ce materie credeti ca e cea mai importanta dintre romana sau matematica? Sincera sa fiu am fost mai atrasa de mate pana acum.

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Romana este cruciala, ca fara ea nu poti trai, vorbi si functiona in Romania.
Matematica este optionala, necesara la scoala, dar si in viata daca doresti sa faci o profesie, care implica folosirea ei.

| gemeni6226 a răspuns:

De acord cu Nirvana as mai adauga ca facind si stiind matematica te simti foarte stapin pe sine, iar romana pe linga faptul ca te ajuta sa te exprimi corect, citind mult te ajuta sa vezi altfel lumea, e altceva ca in aceasta lume e greu apoi sa gasesti un cerc de oameni cu aceeasi interese poate doar la facultate dar in viata de zi cu zi mai putin cel putin unde lucrez eu nu am cu cine discuta despre literatura. Oamenii sunt interesati doar de castig.

| RoCkKiD a răspuns:

Matematica o sa te ajute sa ai un job mai bine platit, sa gandesti mai logic si sa intelegi lumea.

Realitatea e ca atat timp cat stii sa vorbesti si sa scrii relativ corect... restul chestiilor pe care le inveti la romana timp de 12 ani sunt cvasi-inutile.

| Nirvanaaa a răspuns:

Ambele sunt importante.
Matematica dezvolta gândirea logica. Pe când româna ne invata sa ne exprimam corect si stimuleaza creativitatea.