| inna a întrebat:

E adevarat ca atunci cand invidiezi o persoana, de fapt in adancul sufletului iti doresti sa fii ca persoana respectiva?

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

Oamenii invidiosi sunt oamnenii frustrati de succesul altora.Acele persoane care atunci cand le povestesti ce realizari ai facut se intuneca la fata si se intrsiteaza instantaneu.Sunt nemultumiti de starea lor si isi zic mereu "daca si asta a putut."

9 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Cred ca da.Invidie inseamna sa fii gelos pe ceva ce tu nu ai. Oarecum...thinking
Sunt invidoasa pe fetele care au parul lung.Adica as vrea sa il am si eu lung...chiar daca e scurt doar de vreo 2-3 luni.laughingbig grin

aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Cred ca da, de obicei invidiem pe cineva pentru ca este (mai) frumos ori bogat, fiindca are succes, talent, masina scumpa ori haine si accesorii de firma, n-am auzit sa invidiezi pe cineva findca e prost ori urat.Desi frumusetea vine uneori la pachet cu prostia...mai bine sa fii atent la ce-ti doresti.

nony
| nony a răspuns:

Ai vrea tu, dar nu se poate.

kratos
| kratos a răspuns:

Nu neaparat. Invidia poate sa insemne si prostia la acea persoana deoarece ea ar putea sa devina ceva daca chiar vrea.

| cioko19 a răspuns:

Buna!

Da.eu asa cred.
Caci invidiezi o persoana daca e mai inteligenta, bogata, populara etc. Iar asta (cred eu) inseamna ca iti doresti ceea ce persoana respectiva are.

O zi placuta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ei la dracu, sa nu imi zici ca ma invidiezi ca nu te credlaughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oameni invidiosi sinonim cu incuiati.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M-am gandit mult la intrebarea ta, inna. Si cred ca raspunsul e: da. As vrea sa fiu nony.rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@nony-sa stii ca iti dau dreptate.chiar nu poate fi,, nony'', deoarece nu are unde depozita surplusul de creier la care va trebui sa renunte.Asa ca prefera sa ramana cu materia cenusie la locul ei si neimpacata la gandul ca nu poate deveni,, nony''. laughing