Nu v-om murii, stai linistita, nu vor fi cutremure nu va fi nimic. Tipu care a prezis cica ca e clarvazator, chestii dar el a mai prezis si in anul 1994 ca va fi sfarsitul lumi, si? Uite ca traim, planeta mai exista, e totul okay. Stai relax, ca nu se va intampla asa ceva. Stii cum scrie si in biblie "Nu stie nimeni cand va veni sfarsitul lumii", dar ce sa spun, sa gasit mosorogul asta, care stie si spune ca va fi azi. Tu crezi? Ei bine eu nu, deci, eu iti sugerez sa nu-ti faci griji
Nu! si nu o sa fie niciodata ca oricum trebuia sa fie la 4 dimineata! nu mai crede tot ce spun tampitii astia! Ca astia erau saraci si prima data cand un prost a zis ca e sfarsitul lumii sau luat dupa el si acum din saraci au devenit boieri!
Ar mai fi trebuit sa vina prin 94, 2000, 2006... si uite ca nu a venit nu mai crede in toate porcariile care le spun unele secte, numai Dumnezeu poate sa decida cand o sa vina! Funda? plz
Sall. Da este adevarat. In aceasta lume, sunt ferm comvins ca pentru unii a venit sfarsitul. Dar nu al lumii intregi. Lumea nu ve disparea in totalitate niciodata. Ca vor fi cataclisme, cutrmure, inundatii, de proporti cred. Ca atare, treieste fiecare clipa de parca ar fi ultima. Pa!
MadaAwwr întreabă: