| danutza a întrebat:

E adevarat ca barbati sunt tot mai mult atrasi de SHOPPING?

15 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Oricat de mult ar fi atrasi, tot nu le intrece pe femei.

nony
| nony a răspuns:

Daca vrei sa-mi faci cea mai plictisitoare zi, ia-ma la shopping.
Cel pun mie, nici in ruptul capului nu-mi place... dar nu zic ca nu sunt baieti carora le plac sa mearga la cumparaturi.girlieshee hee
Si totusi nu cred, cu bani sau fara bani shoppingul e pentru femei.

| Georgiana2905 a răspuns:

A merge la shopping este o relaxare pentru noi fetele si o bataie de ca pentru barbati. Dar uite ca sunt destui barbati care merg la shopping, carea arata f bine din punct de vedere vestimentar si cand vb de asta imi vin in minte destui barbati, barbati pe care ii cunosc si care arata bine vestimentar, fapt ce se datoreaza "pierderii" unei anumite perioade de timp prin mall-uri. Si stiti de ce fac asta? In primul rand pentru ei iar in al doilea pentru noi. Un barbat bine imbracat este vazut altfel in fata unei femei.

| lily09 a răspuns:

Pai daca au cu ce ...atunci da...depinde ce cumpara? hahahahahaha

| Swabia a răspuns:

Ii stii pe tipii aceia care fac parte din juriul de la Shoppingul Pasiunea Mea?! Cred si eu ca ei te intrec in timp sau pe oricare alta fata!laughing...Pe mine cu siguranta nu, caci eu termin cam in jumatate de ora!blushing...Mai mult fac cumparaturi online. happy

| alle529 a răspuns:

Nu stiu, dar am auzit la TV ca sunt unii care merg si stau ff mult timp, se uita la haine pana se gandesc ce sa`si cumpere, exact ca noi fetele...pana ce ne decidem alea alea, dureazahee hee

| VladDu a răspuns:

Pentru barbati shoppingul nu dureaza mai mult de 30 min parerea mea.

| redbull a răspuns:

Da asa-i... avand in vedere faptul ca majoritatea incep sa se imbrace in roz, se epileaza... si se poarta ca niste P***E... da incet incet incep sa se duca pe carari gresite... laughing...

Dar nici voi nu vis scutite...laughing... cand merge omu cu voi trebuie sa stea cel putin 40-60 min intr-un magazim, plus ca mai trebuie sa mergeti sa vedeti si ce mai sunt prin celelalte magazine laughing... noi in 60 de min terminam tot si mergem si acasa big grin

| smartdjs a răspuns:

Nu am rabdar sa stau dupa voi fetelor la cumparaturi voi loti magazinul de la articolul A pana la Z si imbatranesc dc mai intrati in 10 magazine imi trec 10 nai din viata. inainte imi palcea acuum nu

| cd92 a răspuns:

Pai depinde, shopping de? daca ma duc sa imi iau haine sau altceva nu cred ca stau mai mult de 1 ora... daca ma duc sa imi cumpar ceva chestii electronice sau alte porcarii pierd ceva timpwinking

| AndreeaDeea56 a răspuns:

Nu prea am vazut asa ceva.
Adica sa vezi un barbat la shopping mai mult de jumatate de ora e un miracol laughing

| danutz15 a răspuns:

Nu.

| step213 a răspuns:

Wow... nici nu stiu cum se scrie shoppingwinking e atat de plictisitor...tongue

| w1zz a răspuns:

:I Eu is barbat si is atras de calculator

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred. o spun din propia experienta, prietenul meu mai mult de 15 minute nu sta la shopping...sta la un magazin studiaza si daca ii place ceva cumpara si gt se duce acasa... dar sunt si unii care chiar isi petrec cu orele la shopping...acum depinde si de personalitatea fiecaruiawinking si cat de mult isi doreste sa fie in pas cu modawinking