Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 1 Ianuarie 2025 sunt:
La multi ani tuturor utilizatorilor TPU! Un an nou 2025 mai bun decât 2024.
Utilizatorul Sadrian46 nu a mai fost activ din Iunie.Credeti ca s-a întâmplat ceva cu el? El are și o vârstă înaintată.
Dintre aceste 9 tipuri de inteligență care credeți ca sunt cele mai importante? - Inteligența Lingvistică - Inteligența logico- matematică - Inteligența vizual spațială - Inteligența ...? (mai mult)
Ce vă doriți in 2025? La multi ani tuturor
Ce ati alege dintre 1 milion de euro pe care sa- i primiti maine sau 10 milioane de euro dar sa primiti decat cate 500 euro pe luna pana cand cel care vi da se v- a achita? ( incluzand copii, nepoti ...? (mai mult)
La multi ani 2025! La multi ani TPU! Un an nou fericit!
La multi ani tuturor utilizatorilor si utilizatoarelor! Un an nou fericit!
Mă frustrează faptul că eu nu critic,judec pe nimeni dar alți mă critica, voi cum treceți peste asta?
Buna TPU! Care este varianta voastra de "NEW YEAR, NEW ME" pentru 2025? Ce v-ati propus pentru anul urmator?
Mi- am cumparat si eu pentru prima data in viata asta prosciutto crudo ca am vazut ca e la moda si am zis sa fac si eu un platou. Am luat din ala ambalat, nu stiu ce firma, de la Kaufland si cand l- ...? (mai mult)
Bună ziua! Nu știu în ce categorie se încadrează întrebarea mea așa că am pus- o aici. Știe cineva pe câte dispozitive (telefon, televizor, tabletă etc.) pot folosi contul Disney+ ? Mă interesează...? (mai mult)
Ce înseamnă când o fată îți scrie cam greu sau uită să mai răspundă la mesaje?
Funda! Stie cineva, daca pe Facebook, se pot face ceva setari astfel incat pe feed sa nu-mi mai apara tot felul' de pagini ori conturi sugerate?
Salut, de la ora 10 Pana la ora 5:20 (cand am postat asta) nu imi e foame si ma Mir deoarece azi am jucat ping pong am pus leduri prin casa (nu e asa usor). Acum urmeaza sa ma duc cu plugusorul si daca...? (mai mult)
Salut, ma poate ajuta cineva cu mailul de la suport tik-tok sau unde il pot gasi deoarece mi-au banat permanent contul si nu vad motivul.
Bună, De ce toată lumea se bucură în noaptea de Revelion? De ce se bucură că trece viața? Dacă de pe 1 ianuarie ai începe să întinerești aș înțelege.
De exemplu daca eu postez o poza sa i atrag uneia atentia asta inseamna ca e crush u meu sau e doar o feblete?
Id student CFR Călători De unde îl iau ca să pot să îmi cumpăr biletul online?/
Bună tuturor, dacă vă puteți lua din timp puțin vă rog foarte frumos să- mi răspundeți la întrebare, dacă doriți și vreți sau puteți și nu vă iau din timp prea mult vrea să și menționez,...? (mai mult)
Am o întrebare pentru cei de 20 de ani în sus.Din cauza stresului sau șocului emoțional din copilărie sau din alte evenimente ale vieții ați făcut un burnout la creier? Să simțiți ca vă pierdeți...? (mai mult)
Pot scoate pantaloni dintr-o poza
Care limba este mai ușoara dintre germana și franceza?
Bună seara știe cineva de unde pot cumpăra artificii din Galați?
Bună ziua/seara. După părerea voastră, care este orașul cu cea mai proastă reputație din țară? Și care sunt motivele pentru care orașul respectiv are o reputație atât de negativă?
Dacă ați putea trăi cu un venit minim garantat, cu ce activități v-ați ocupa timpul?
Salut, tpu.Am o mare problema. Pisicul meu, iar face prostii.Astazi s- a dus la vecina și i- a mâncat niște sarmale.Pe lângă sarmale a mâncat și niște carne de porc.Vecina s- a supărat pe el,...? (mai mult)
In cazul in care găsești o geanta cu acte și portofel care e cursul de acțiune recomandat? O predai politiei sau încerci personal să îl găsești pe proprietarul de drept?
Știți cumva cat costa o radiografie panoramica? As vrea sa îmi fac o punte dentara și mi s-a spus că am nevoie de o radiografie.
Se PoAte schimbat vocea in 1 luna si alta persoana sa nu ma te recunoasca la telefon dupa 1 luna?
A cere tigari pe strada e considerat comportament inacceptabil?
Buna, am o întrebare. De unde se poate cumpăra o maimuță care sa o cresc, e riscant sau nu?
De la un timp m- am îngrășat foarte tare și mănânc fără control, chiar și compulsiv și simt un stres foarte mare și mă enervez foarte rapid și mă simt tot timpul nașpa...Atât fizic, cât...? (mai mult)
Stie cineva ce semnifica tatuajele cu stele rusesti stiu cã este ceva legat de mafioti rusi dar mai mult nu stiu.Dau funda la rãspunsul corect..ps:nu puneti linkuri sã le accesez deoarece nu merge
Buna TPU! vreau să fac un împrumut la bancă dar eu nu am lucrat în trecut şi nu lucrez în momentul ăsta am doar o indemnizație că am fost în plasament pot să fac împrumut la bancă?
Hei! Am o întrebare scurtă pentru cei care sunt a 12- a sau care știu cum merge situația actuală. Sora mea vrea să își de- a bac- ul (ea are 30 de ani) și vrea să se înscrie pentru la vară....? (mai mult)
Unde pot sa vad si eu show uri de wrestling vechi? P e ala. oficial nu merge
Ați avut vise prevestitoare? De exemplu eu am visat la începutul verii ca eram în curtea casei și de sus veneau 3 comete. Dupa 2 zile au venit 3 tovarăși de odată care erau plecați în alte orașe...? (mai mult)
Bună seara tuturor! Am si eu nevoia sa cer un sfat vouă. Prietena mea a rămas gravida are deja 2 luni, dar între timp ne am cam certat si ea tot continua sa ma respingă si ca nu mai vrea sa fie ...? (mai mult)
Bună! Dacă am tras dintr- un chistoc de țigară se pune că am fumat? Nu sunt sigură dacă am făcut asta cu adevărat (eram mică și curioasă) doar am impresia că am făcut- o, nu sunt sigură ...? (mai mult)
Am înțeles că românii au cea mai mare încredere în biserică și armata.aceasta încredere se bazează pe ceva concret?
Bună ziua/seara. După părerea voastră, care este orașul cu cea mai bună reputație din țară? Și care sunt motivele pentru care orașul respectiv are o reputație atât de pozitivă?
Ce cipsuri va plac?
Am glumit ieri cu pistolul, a fost un pamflet :)) Unii am văzut că a luat în serios întrebarea! Cine mă cunoaște în realitate știe că sunt un om liniștit! O amica de aici am văzut că ...? (mai mult)
Folosește careva de aici Boltul? Mi’am instalat aplicația dar ce va trebui mai departe să fac? Cum va fi? Ăla cică îi mult mai ieftin față de taxi.
Ce rol au conversațiile în viața omenească în general dat fiind faptul că oricum nu ne exprimam adevăratele gânduri sentimente intenții? Ce rost mai au conversațiile atunci?
Cui pot să vând o bancnota noua de 20 de lei
Hei, pana in urma cu cateva zile plateam 26 lei pentru Youtube premium, acum imi cere 12.99 GBP. Am inteles ca pentru Youtube premium in România noul pret este de 29 lei. De ce ma obliga sa platesc...? (mai mult)
Voi ce animale de companie aveți?
Am doar 1.57 inalţime şi 97 de kg, problema este ca vreau sa slabesc dar nu pot. Cunosc persoane care au slabit si 8 kg pe lună iar eu nu reuşesc deloc şi imi este greu deoarece sunt scundă si obeză....? (mai mult)
Bună,ce țări parcurgi din România către Elveția?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
gabicoo întreabă:
RolandMRD18 întreabă:
1onur întreabă:
Florin0711 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Vrajitorul din Oz
Ai calatorit alaturi de Dorothy si Toto in taramul de basm? Hai sa vedem cate iti mai amintesti!