De ce să te dai cu aşa ceva pe faţă, când există atâtea tratamente moderne, ieftine şi eficiente? Chiar nu înţeleg.
Iar dacă e adevărat sau nu - nu ştiu, n-am verificat.
Pisatul e bun sa il imbibi intr-o carpa si sa ti-l pui cand ai o intepatura de albina e amuzant dar metod bun.
Ce prostie mare, mai bine i ați de la oriflame batonul de coșuri teea trebuie, cu ăla chiar că trec coșurile.
Nu as incerca si nu cred ca are vreun efect, Eu folosesc un gel pentru asa ceva, tine acneea sub control, chiar daca nu o face sa dispara. In perioada adolescentei, poti sa te dai cu toate cremele, dar acneea nu dispare. Repet, poti doar sa o ti sub control, nu poti sa o faci sa dispara.
Stiu ca sunt multe tratamente eficiente si nu as folosi niciodata pipi in tratarea cosurilor.Eram pur si simplu curioasa.Ms pentru raspunsuri.:*
Incearca si tu si ai sa vezi. Eu una nu am incercat si nu am avut nevoie niciodata si nici nu vreau.
Pate pare o aberatie ce zic, insa eu cunosc pe cineva care s-a dat cu urina pe fata si i-a trecut.Si in plus iti face si fata fina.Aseara cand am vazut intrebarea ta am spus ce dracu', cum sa te dai ci pipi pe fata si sa iti treaca asa ca m-am dat seara pe un cos si dimineata ce credeti? A disparut.
Ollyshor întreabă: