Noua ne'au spus ca nu se face incepand de pe 26 nov. pana pe 1 dec. inclusiv. Astea fiind practic cele 4 zile neplatite pe noiembrie. Iar celelalte 4 vor fi in decembrie, adica vom lua vacanta cu 4 zile mai devreme. Nimanui nu cred ca'i convine atata timp cat chestia asta ne incurca cu totul.
La fiecare scoala e diferit...in functie de cum decid cei de la voi din scoala(profesorii) ...si nu e greva...trebuie sa aiba 8 zile neplatite de aceea vom lipsi de la scoala...de exemplu eu de joia vitoare pana in 7 decembrie nu ma mai duc la scoala pentru ca atunci au hotarat profesorii de la mine din liceu
EEE nu este adevarat ati auzit gresit. nu se mai fac ore de loc anul acesta se suspenda va da vacanta un an ca tot nu va place scoala,, in loc de ore se da discoteca in clase e ok? hai la dans...
Noua nu ne-a zis nimic.
Oricum nu vreau sa fie greva pentru.ca e Sf Andrei si vreau sa duc bomboane la scoala
Noua ne'au spus ca nu se fac incepand de pe 26 nov. pana pe 1 dec. inclusiv. Astea fiind practic cele 4 zile neplatite pe noiembrie. Iar celelalte 4 vor fi in decembrie, adica vom lua vacanta cu 4 zile mai devreme. Nimanui nu cred ca'i convine atata timp cat chestia asta ne incurca cu totul.
Noua ni s`a spus ca vom primi o saptamana in plus la vacanta de Craciun. Adica vom lua vacanta cu o saptamana mai devreme si va fi 3 saptamana.
Andreea_8014 întreabă:
AlexandraAle121 întreabă: