Da uite-te aici http://www.220.ro/faze-tari/Miley-Cyrus-Drogata-La-Majorat/LPBg18jHzU/
Da este adevarat.Sunt multe articole despre aceasta veste +ca e de ultima ora noutatea.
Da ma se drogheaza am vb cu ea pe mess, si ce a fost deprimata de atatea probleme
si nu a fost constienta de ceea ce a facut dar ii pare rau si regreta foarte mult,
iar voi " fanii " care spuneti ca o iubeati cum demonstrati, acum in situatiile astea grele ar trebui sa o sustineti
dar voi mai tare o jigniti cu fel de fel de intrebari si cu enunturi de genu asta
" am iubit-o pe hannah dar acum o urasc " cum credeti ca se simte ea
ca toata lumea o crede o drogata, voi in loc sa o ajutati mai rau ii faceti,
rusine celor care iau fost"fani" si acum spun ca o urasc!
Ce dai fa rusini ca e adevarat sa ai fie rusine ce a facut daca era o fata cuminte nu se mai poza goala pe telefonul iei sau mai se droga a obligato cineva sa tragaobligat fortat din aia ce era acolo ce a tras ea m-a dezamagit complet daca era fata cuminte zicea hai ma ducetiva de aici cu drogurile voastre dar dupa asta se cunoaste ca e fata rea nu mai imi place de ia imi place de selena gomez love you selena gomez si pentru hana montana jet de aici ca nu te mai iubim
Eu nu prea cred in prostia asta ca sa drogat dar mau cam convins clipurile si daca are careva id-ul ei plz sa mi-l dea si mie!
Emilia19 întreabă: