Dmonik iti raspund ...Si lui miley cyrus i s-a ars parul deoarece Hannah si miley e aceiasi persoana
Wow! Doamne, bine ca ne-ai informat. Sa stii ca nici n-as fi putut sa dorm la noapte daca nu aflam duda asta!
Mai iesi afara din casa si las-o pe Hannah, ca prostii sunt din ce in ce mai multi pe zi ce trece.
:O:O:OAoleo...vine sfarsitul lumii mai repede...si eu care credeam ca mai am timp sa fac una alta pana in 2012!
Nu s-a tuns ea cheala, ci aparatul de tuns a facut-o cheala ca sa radieze pe intuneric.
E adevarat ca unii oamani sunt mai prosti pe zi ce trece
in primul rand o cheama miley cirus
in al doilea rand numai credeti toate prostiile
Hannah Montana? Heloo...aici se vorbeste despre persoane reale nu despre desene animate Poate doreai sa zici Miley Cyrus...si raspunsul este NU...nu ar face asa ceva... din cate o cunosc eu...si nu mai tot banuiti atatea despre ea ca nu e cum zic ziarele
1.Nu s-a tuns.
2. o cheama miley cyrus.
3.Nu stiu de ce te intereseaza. Poate ei i place sa fie cheala. Ce ai tu cu biata fata?
Si daca s-ar fi tuns, crezi ca nu aparea poze cu ea tunsa cheala? sau acum ar fi avut parul mai scurt, nu lung pana la fund...si ce minte are de s-ar tunde cheala?
Poate doar Hannah Montana in film si-si ascunde chelia sub peruca
Asta e o prostie in primul rand ar fi aparut stiri, poze, paparazzi ar fi vazut-o, in al doilea rand Miley stie foarte bine ce inseamna imaginea si in al treilea rand nu ar fi lasat-o taicasu. A si oricum acum se poarta parul scurt si se purta si ea il tinea lung, deci tine la parul ei. Si nu poarta peruca prostilor!