anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E adevarat ca la 20 de absente nu o sa ne mai primim alocatia?laughing
Adica, guvernu nu mai stie cum sa faca bani asa ca s au gandit sa le ia banii copiilor?straight face
Frate o frate o frate o frate.rolling eyes

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Inainte am vazut pe TPU ca erau 10 absente minim, foarte bine face daca e asa. Nu mai chiuliti la ore oricum.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ia spune burlacule, tu nu ai chiulit niciodata?smug

| Carlaaa a răspuns:

Nu... Nu la absente. Ci la 8 la purtare. Adica poti sa faci si o boacana sau doua, si sa nu mai primesti alocatia.
Mi se pare o tampenie, pentru ca la mine in liceu au aruncat cu petarde, nu au recunoscut si au scazut 2 puncte la purtare la toti. sa vedem... oare chiar o sa ne ia alocatia? laughing

| deadea23 a răspuns:

Da.si eu am auzit asta. Este o mare porcarie, nu mai stiu de unde sa scoata bani. Si asta din cauza ca multi nu merg la scoala si isi motiveaza absentele aiurea, iar altii care se simt rau, cu adevarat, nu pot sta acasa caci nu mai primesc bani.
Mi se pare o porcarie, dar cei care nu au ce mananca? Stiu ca 42 de lei nu ajuta neaparat cu mult. dar ganditi-va ce rau va ajunge Romania.

Abh
| Abh a răspuns:

Aceasta masura s-a luat ca sa va impulsioneze sa mergeti la scoala.

| Bya132 a răspuns:

Bună

Din câte am auzit şi eu, da.
Mi se pare complet absurd! Chiar atât de mult vrea să ne ducem la scoală? Uau! Fantastic!

Am auzit că şi dacă ai sub 9 la purtare, poţi sa nu mai primeşti alocaţie!

Ce prostie!

Numai bine!

| LoveBonJovi a răspuns:

Da, este adevărat.
Şi trebuie să avem grijă, să nu ne răcim, ca să se mai schimbe cumva de la 2 absenţe să nu ne mai dea alocaţie nouă şi părinţilor salar.straight face

| doar.pt.voi. a răspuns:

Bună.
Da, este adevărat.
Guvernul ne dă bani ca să ne ținem de școală.
Dacă nu venim la școală, nu primim bani.
Cine are multe absențe, adio bursă, adio alocație, deși nu e cazul meu.
Dacă vrem bani trebuie să mergem la școală.

Toate cele bune!happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

10 absente nemotivate = 1 punct scazut la purtare
8 la purtare scade alocatia crying.
Daca ai media 6 la purtare esti exmatriculat straight face.
Oricum, daca nu schiulesti, nu are ce sa se intample...
La noi la scoala, daca te joci cu zapada in curtea scolii ti se scad 2 puncte straight face. Prostioare...