Cine nu mentine curat prinde miros mai ales la casa unde spatiu e mai mare si mai greu de intretinut curatenia. Unele blocuri recent construite au 2.5m intre etaje si nu se aude galagia de la vecini
Nu miroase urat si nu auzi nici vecinii decat daca tipa, daca vorbesc foarte tare.
... necenzurat! Asta o fi motivul migratiei de la rural spre urban?
Depinde de zona, apartament. Daca te muti într-un apartament într-un bloc ce a fost construit cu ceva timp in urma (destul de mult) o sa fie diferit fata de unul construit recent. Depinde, totodată, când a fost renovat și cât de mult îl întreții tu. Eu am stat într-un apartament cu 2 camere semidecomandat de unde curgea apa din Baia la vecinii de sus. Nu era plăcut, mai ales că "nu aveau ce face", li se spărgea nu știu ce teava etc... Dar am stat și într-unul in care nu am avut probleme de genul. Depinde și în ce bloc nimerești. Sunt unii vecini amabili, alții care nici nu te saluta, te ignora. In blocurile noi in mare parte stau cei tineri, dar nu facem clasificări la modul general. Nu cred că aud vecinii daca vorbești normal. Poate doar daca tipi. Contează și de peretele dintre voi, cum e construit și de geamuri. Eu am locuit într-un apartament (de care am spus anterior, cu temele vecinilor) unde auzeam muzica de la blocul din fata. Avea niste geamuri foarte bune, însă, termopane și nu s-a mai auzit nimic când am le-am închis. Oricum era undeva la dos, era rece vara că nu bătea soarele. Dezavantajele la bloc e că mai sunt vecini care baga bormașina in pereți și sa vezi că e imnul scării. Problema e că le auzi și la 6 dimineata, dar na, până la urmă fac și ei când pot. Poate in cursul zilei lucrează, nu au timp, nu îi poți judeca brusc. Depinde și de etajul la care stai, de unde ai bucătăria. Că poate miroase din bucătărie după ce faci mâncare. Cel mai bine, după părerea mea, e să ai aragazul pe balcon. Se aerisește repede și se duce mirosul. tu alegi in cazul in care vrei sa te muti, daca o faci sau nu. Inca un dezavantaj e că nu poți asculta muzica la maxim dacă ai vecini pe care ii deranjează. Ori sună că "le deranjezi liniștea" ori îți bat in ușă. Dar acum, trebuie sa vezi și cu cine ai de-a face
Dezavantajul la bloc e*
La mine se aud vecinii si daca vorbesc mai tare.Si mirosuri vin cateodata din cauza la canalizare foarte urat.Acuma depinde.La celalalt apartament nu am probleme
anonim_4396 întreabă: