Da, scad alocaţiile cu 15%. Nu cred că vor îngheţa anul şcolar, dar ştiu că va fi grevă.
Nu este adevarat! Din alocatii nu vor scadea! Numai salariile vor scadea si pensiile si vor creste impozitele, preturile, toate vor creste~Anul nu se ingheata ar iesi mii de oameni in strada si l-ar linsa pe basescu cu toti ai lui pentru asta, si asa pentru ceea ce face va trezi ura poporului care curand il vor da jos pe Basescu!
Din alocatii nu.ci din indemnizatii, si ce sa mai inghete ca nu au predat juma' de an!
Buna.
In ceea ce privind alocatiile. Da! Ne vor scadea 15% din ele (iti dai seama cu cat vom ramane daca acum aveam de abia 40 lei).
Faza cu inghetarea anului scolar nu o prea cred! Chiar daca profesorii sunt nemultumiti, ce vina au elevii?! Nu cred ca profesorilor le convine sa reia inca o data ce au mai facut atunci (cu aceeasi elevi).
Sper ca te-am lamurit! Pa, pa :X
Da, ne vor scadea din alocatii cu 15% (dupa ce ca primeam 40 de lei, era prea mult, o sa ajungem sa nu mai primim alocatii)
Multi zic ca va ingheta anul scolar, dar nu cred ca va fi chiar asa. ar inseamna sa fie un dezastru general(nu m-as supara daca am sta acasa cateva zile, ma oboseste scoala asta). Daca ar face o greva generala nu cred ca va dura prea mult, totusi profesorii trebuie' sa se gandeasca si la elevi.
Yeah...alocatiile vor fi scazute.si sa speram ca nu sunt atat de tampiti profii incat sa inghete anul. cel mai naspa ar fi pentru aia care dau bacu` anul asta. greva se va face din 30-31...
publicname întreabă:
Fan7a întreabă: