In general cam da, dar nu in toate cazurile, sunt si mai putine cupluri care se inteleg ca lumea a la long. Si barbatu e un stres pentru femeie de multe ori, si asta din doua motive:
1 - Barbatul si femeia sunt asa de diferiti ca gandire, pasiuni, discutii, conceptii, ca mai greu se poat intelege, si f usor se pot stresa unul pe altul.
2 - In cuplu e o dependenta care de f multe ori strica relatia, daca ma duc colo, trebuie sa iau si nevasta dupa mine, daca vreau sa vad ceva singur la TV, vine pe capu meu ca vaaaai o las singura, si din astea. Dar poate eu trei zile vreau sa stau singur sa-mi vad de ale mele, si ea sa-si vada de ale ei! Nu unu in altul in prostie asa.
Asa ca nu are sens sa-mi iau femeie, ca de sex ma rezolv si altfel, curatenie, mancare si altele fac si eu, copii nu vreau adica balamuc pe cap, deci sunt mai bine asa, nu e nici un rau necesar neaparat!
Nu e stres la inceput cand e totu roz si e indragosteala aia de sta pe capu tau si nu te mai plictisesti, dupa aia nu degeaba a iesit vorba aia generalizata de generatii intregi "casatoria e un butoi cu rahat doar cu un strat subtire de miere deasupra", e f clar.
Acum și un bărbat e un stres în plus XD o consoartă în general e un stes în plus. Căsătoria sau concubinajul are și avantaje și dezavantaje.
Depinde cum pui problema, poate fi un stres in minus femeia. Sunt foarte mulți care se stresează pentru că nu pot avea o relație, unii se stresează atât de mult încât devin misogini.
dsada întreabă: