Are vreo legatura cu ceva? Ma refer in general, de ce asociezi asta cu varsta?
Explică
Iti sta bine la varsta ta, fiind mai slabuta. Dar nu uita, ca odata cu inaintarea in varsta, oamenii se schimba. Pot deveni mai plinuti, in cazul femeilor, dupa ce vor naste.
Multumita?
Am fost si una si alta. Am fost si mai plinuta si prea slaba
Ceva gen puțin-gravidă, ințeleg
Ce nesimtita esti, babo.
Iar ai impresia că vorbești cu mă-ta? (cu cratimă desigur)
Totusi e pacat ca oamenii isi schimba comportamentul pe baza a cat de bine arati
Da, e prostesc insa asta e de cand lumea, e mai mult un impuls
Unele persoane da, altele nu, iar altora le este total si absolut irelevant.
E cam adevarat ce ai zis si cam asa se intampla, normal ca lumea se poarta mai frumos cu tine cand esti slaba ca arati mai bine, si se stie ca lumea are drag de frumos.
Nu e nevoie de vreun studiu ca sa stim asta, e chiar generalizata treaba.
Deci mentine-te slaba!
Oameni de multe ori tind sa fie bascalosi si mistocari asa ca posibil ca asta sa fie motivul pentru care atragi asupra ta răutăți.Si stai linistită că si daca esti slabă gasesc ei ceva prin care sa te jigneasca asa ca...
Eu am primit destul de multe complimente legate de aspectul meu, dar mai sunt si acel gen de oameni ce cand m-am îngrășat s-au luat de mine ca sunt grasă, iar cand am fost slabă au început cu "doamne fereste dar ce ai slăbit asa".
Oamenii care nu te suporta gasesc oricand motive sa te judece, daca esti slaba unul care nu te suporta ( nu din motivu asta) o sa zica "aa schiloada aia" si tot felul de glume despre tine si etc., iar daca esti grasa si nu te suporta la fel, glume ca esti balena si etc ce glume or mai fi, fiecare are calitati si defecte, oamenii care nu te suporta o sa vada calitatile tot ca defecte, iar cei care te apreciaza o sa vada pana si defectele ca niste calitati.
Danyl întreabă: