Pana la urma nu depaseste nivelul de trai ca in tarile europene precum Spania, Italia, Germania, Finlanda... si acolo e saracie acum, salariile fiind de 1000$ - in Europa 1000€ e mai mult. Moneda europeana e mai puternica decat cea americana, lira sterlina e mai buna decat cea europeana si pana la urma sa creada ce vor ei, unica diferenta e ca pe acolo se gasesc putini tigani din Romania iar in europa se extind ca raia.
Nu stiu ce se cred Statele, dar Yellowstone ar putea fi considerat buricul pamantului... cred ca e cea mai mare gaura catre viscerele fierbinti ale planetei, sper ca e "vindecat" cum trebuie!
(Am revazut de curand "2012")
Pentru ca este o tara mare, care are si resurse si putere militara si de asemenea au si dolarul. Plus valorile pe care ei le-ar promova (nu si respecta de multe ori) se presupune ca sunt democratice. Plus propaganda la greu.
Daca te simti cel mai smecher din clasa, chiar esti?
Buna, aici depinde din ce parte vezi globul pamantesc. In vederea politicii, se crede asa, deoarece toata limba engleza este raspandita in orice tara, si, este si o tara destul de baza.