Draga DreamWhite, a fii sarac nu insemna a fi nesimtit si jegos (caracter). Locuiesc intr-un cartier aproape de o zona plina cu tigani.Pot sa-ti spun ca puradeii te injura si te lovesc, scupia, arunca cu pietre dupa tine cand apuca. Cei mari isi fac treburile, practic se p*sa pe trotuar sau pe unde apuca.Pe autobuz ii gasesti la toate orele posibile, nu platesc abonament si nua u bilete dar mereu stau jos si comfortambil in timp ce noi le supartam duhoarea de cal mort in august si mizeria cu care se freaca de noi, paduchii pe care-i putem lua de la ei. Adus pe autobuz toate prostiile luate din tomberoane, toate gunoaiele posibile. Nu au pic de respect, au 1000 de drepturi si 0 obligatii. Ti se pare corect?
Of, m-am săturat. Chiar astăzi mergeam liniștită cu o colegă, și am fost asaltată de unul dintre ei. Dorea bani, bineînțeles. Încerc să nu generalizez, dar totuși... E prea mult, și singurele măsuri care se iau sunt în favoarea lor observ. Nu cred că ne vor părăsi, unde ai auzit asta?
Sunt unii cu care te poti intelege, care au studii, mai ceva ca un roman. Dar sunt si javre. As vrea sa plece doar aia care iti dau in cap pe strada gen smardoii.
alexionut98 întreabă:
RAY întreabă: