| MadaAwwr a întrebat:

E adevarat ca unii oameni put urat chiar dacă se spala? Adica mirosul pielii specific, exista asa ceva sau put urat doar pentru ca nu se spala? De exemplu cei de etnie romă, cei de culoare și nu numai. Eu cred că put urat doar că sunt nespălați și nu există miros specific, voi ce credeți?

21 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nici un om nu pute urat daca se spala si imbraca haine curate!
Nu are nici o treaba etnia cu spalatul pielii, aici fiind vorba dor de educatie si bun simt, ca apa si sapun se gaseste peste tot!

| relian a răspuns:

Da este adevarat, unele rase de oameni au mirosuri specifice.Rasa alba nu are miros.
Care au stat pe linga negrii, indieni si mai stiu eu ce hispsnici, pot sa spuna.
Nu e vorba de spalat, ada cum ai spus, pielea lor are un miros.

| MadaAwwr explică (pentru relian):

Întreb pentru că am cunoscut un negru mai bine așa și înainte de întâlnire a spus că merge să facă duș dar când l-am văzut mirosea ca un sconcs, hoit. Chiar asa la 10 minute după dus să puți în halul ăsta?

| relian a răspuns (pentru MadaAwwr):

Negri in general au un miros specific, nu conteaza ca acu s-a spalat.
Bine unia probabil miros mai mult, alti mai putin.Ai nimerit pe al ce pute rau asta e norocul tau laughing, ori poate ai tu mirosul foarte sensibil,mirosi orice,asta e bine.
Tu cu negri te itilnesti,nu poti gasi albi?
Zic si eu,nu cas fi rasist dar negrii in general is f puturosi, mai toti is asa cauta numa joburi sa frece menta si ce am vazut,observat,toti,dar absolut toti se drogheaza mai mult sau mai putin, indiferent fe statutul social, cai mare scula ori muncitor bogat sau prapadit.
Nu stiu de ce, dar absolut toti, ma refer la barbati trag ceva pe gura pe nas pe unde pot, fumeaza papadie nau treaba.
Chestia asta e asa la ei ca o moda

Nu, chiar e un tip ok, respectos, știe cum sa se comporte, educat, manierat, nu trage pe nas sunt aproape sigură, singurul lui defect e că pute. Îmi plac și albii și negrii, urăsc țiganii. Un negru cel puțin el e 100 clase peste țigani ca educație, bun simț, etc.

Daca spui ca esti sigura,inseamna ca sigur vrei sa til tragi de iubit.
Fiecare cu ce il doare,cu cei place voiam sa zic.
Daca pute cum zici,stai cu masca linga el,ori in timp te obisnuiesti si n-o sa mai simti asa.
Toti is de treaba pana ii cunosti mai bine. Asta e placa veche,iar pe colorati nu-i stii mai bine ca mine.
Iti zic,exista miros specific,asa cum miros si pisicile,caini si alte animale,gainiie etc.
Tu acum ce vrei sa auzi? Daca tu personal ai stat linga,dupa cea facut dus si traznea, intrebi sa te minti singura sau ce?
Ei au miros pentru cas mai aproape de animale, nu ai vazut femeile mai alea ce forne au,zici,nu nai zic nimic?
Cati ani ai si unde ai intilnit animalu asta de companie, individu asta voiam sa zic?

Bine,asta daca poti sa spui. Cumva in Anglia? Eu nu vorbeam de comportament,vorbeam legat de mirosuri si alte alea.
Asa in rest in sociabili, tu spui nu trage nimic, o fi, ia-l sa nul ia alta,daca de asta te temi.
Mai vorbisem cu cineva, la fel a spus despre nu stiu ce hispanici, ca avusese unu si avea asa miros nu putea dar mirosea.

Zici si tu cas condimente, ca mincat ceva.
Dar de indieni ce sa mai zici, aia put nu doar ei si casa si lucruri tot, de la condimentele lor f puternice ce le folosesc la mincare.z
Am fost la citiva indieni acasa, nu am putut sa stau mai muit de 10 min, pur si simplu ziceam ca gata ala is cad pe jos, bomba atomica.

Am 26 de ani și sunt din Arad, aici în Arad l-am întâlnit e venit cu munca, eu lucrez la Profi și vine des pe aici, asa ne-am cunoscut. Chestia că negrii sunt aproape de animale nu o cred, sunt rasa de oameni ca și noi nu au nici o treabă cu animalele. Că noi albii suntem mai curați și nu ne miroase pielea asta e o altă poveste. Eu nu aveam de unde să știu că a făcut sau nu duș, eu tot cred că a mințit. Chiar dacă pielea miroase dacă te speli bine nu cred că ai cum în 10 minute să puți chiar așa de rău a transpirație, a cadavru in putrefactie chiar. Relatie nu prea am cum să am cu el din mai multe motive : 1. Tata nu va fi niciodată de acord
2. La el în Africa e căsătorit chiar dacă are aproape 4 ani în România și nu și-a mai văzut soția de atunci
3. E temporar în Arad
4. Avem alte obiceiuri, alt nivel de trai, etc.
Dacă chiar vom sta așa câteva zile împreună gen relatie de moment, aventura sau cum vrei sa spui, evident că îl voi băga în dus la fiecare 10 minute, chiar îl voi spăla eu dacă va fi nevoie. Și chestia cu indienii nu mă pasionează pentru că nu îi suport având în vedere că gunoaiele de țigani se trag din ei.

Tu se pare ai nevoie de un mascul. Daca asta te atrage cum am spus fiecare cu cel doare.
Na mintit, asa miros negrii si alte rase.Eu nu stiam pentru ca nu prea am avut nici nu am dea face cu ei.
Mio zis o romanca de pe aici care lucreaza cu negrii, care a avut si iubit hispanic si-o zis ca si ala avea miros.

Ea stie astea cu mirosurile ca lucreaza in domeniu medical.
Daca nu vrei relatie lunga cu el atunci nu te baga,lumea o sa te vada,o sa creada ca esti libera profesionista?
Daca miroase cum spui,sincer eu nici nu as putea sa stau de vorba,dar sa faci si sex,iti dai sama cand transpira,miroase de te trazneste.
Ai vazut,simtit cond ploua si se uda curcile,Miros tare si asa e naspa.
Sa nimeresti asa o negresa, iti moare cum simti mirosu? ce zic eu,lesina si masculu fe tot.
Iti cumperi masca de aia chimica? daca esti atit de in limba dupa un lesinat mirositor.
Personal nu-s curios de negrii ca relatie intima.
Legat de indieni si tigani nu mai vorbi asa,nu da bine,nu stiu,dar chestia asta te coboara mult.
Ai vorbit ok dar o dai de gard cand faci referire la tigani, indieni, parca esti alta persoana.
Daca ai avut ceva experiente naspa cu tigani, nu trebuie sa vorbesti asa, odata ca nu-i frumos, apoi felul cum te exprimi, cum zic frazele astea cine vorb de ei zic esti alta persoana.
Asa ca pregatesteti masca de gaze? ca de stai cu ala in pat cine stie lesini de la mirosul aluia,

Poate chiar aș vrea ceva de lungă durată doar că după cum am spus, nu prea am avea cum. Eu tot tind să cred că dacă îl spăl bine și îl dau cu spray, cremă de corp, etc, nu va mai mirosi chiar așa de rău, poate va avea puțin miros specific dar nu în așa hal. Pana și un animal dacă îl speli bine nu mai miroase așa urât dapai un om. Normal ca vorbesc așa de tigani pentru că sunt needucați, vorbesc urat, proștii, au probleme cu nervii, fac scandal din orice, etc, sunt ultimii oameni din punctul meu de vedere.

Daca ti so pus pata pe tiganu asta? negru voiam sa zic,spala-l,dai cu clor poate se face alb.
Tu incerci sa faci ceva de parca coloratu asta ar fi ultimu barbat de pe planeta si nu ai incotro nu ai alta alegere.
Daca miroase in halu ala, dal la jalea, daca tu nu suporti asa mirosuri,is barbati balamuc in lumea asta.
Te incurci cun african,de parca in RO nu sunt barbati si pana la urma asta este un pirlit, unde pui cai si insurat,relatie lunga doar asa sa frece si ala ceva,mai mult mu merge,nu din partea parintilor tai din cauza cai insurat.
Adica asa mai simplu spus,tu nu te poti marita cu el,pentru cai insurat si legea cere saduca de la el din tara cai singur, ori divortat.

Probabil te tine pe post de saltea si cine stie ce ginduri o avea, sa faca rost de acte,

Tu cum esti tinara si nelinistita nu mai vezi nu mai auzi. Daca tu singura spui ca pute, deci pute a mort, ce naiba frate, cit de in limba dupa el esti, tot simti bomba atomica mirositoare, banui ca te scoala si mort deai fi?

Sa stai sal speli de 9 ori pe zi asta indeamna sa nu lucrati nici unu, poate va tine parintii tai pe amindoi. Cind lo vedea taicatu si-o simti putoarea ve emana ala, ai grija sa nu faca infarct.
Is curios cum arata coloratu asta si cum arati tu.
Poza de aici banui ca nu-i poza ta.
Ai 26 de ani, te porti de parca ai avea 60 si esti disperata ca nu o sa mai gasesti barbat, ai ajuns sa te foloseasca un african coborit din palmier
Tu stii ce faci, dar bine sigur nu faci.

Pai ca aspect eu sunt grasă și mică de înălțime iar el e înalt și slab, aa și sexi chiar arată wow. Chestia că e însurat nu ar fi o foarte mare problemă de relatie serioasă pe moment având în vedere că de aproape 4 ani nu și-a văzut soția și vorbesc odată la lună. Bine chestia cu vorbitul odată la lună așa zice el poate vorbesc mai des nu știu dar cert e că în mai are 4 ani în România deci 4 ani de când nu a mai văzut-o. Nu va trebui să mă căsătoresc cu el iar el nu va trebui să divorțeze, putem trai aici împreună fericiți chiar dacă în Africa are soție nu are treaba viata de aici cu cea din Africa. Dar presupun că, cândva va vrea să se întoarcă la soție că presupun că pe ea o iubește și o vrea în viitor lângă el nu pe mine. Cert e că mi-a cam sucit mințile sincer, aspectul lui, comportamentul, etc. Și parcă și faptul că e diferit ca și culoare mă atrage. Și problema mare e că e temporar în Arad, bine cred că dacă ar vrea ceva serios ar sta permanent aici, cred și eu nu știu. Aa pe lângă faptul că pute îngrozitor puțin mă mai deranjează că mi-am plătit singură nota la cafenea, dar asta nu e chiar așa neplăcut ca mirosul, știi ce zic.

Am inteles acum cum sta treaba. Nu arati prea binr la fizic de aia nu ai iubit roman si te-ai agatat de primul aparut in drum care vroia si el ceva sex,cam asta este povestea in mare.
E bun,ce sa zic nu mai sta la povesti pe TPU, stai cu ala pana te saturi de el,sau el de tine si ti-ai facut pofta.

Spui ca este temporar, dar de stai ceva ani cu asta, dupa el pleaca, nu prea o sa te vad bine, anii trec, daca acu esti mica grasa si frumoasa sa vezi dupa 30 de ani incolo cum o sa fii.
Pierzi anii cand arati si tu mai bine si ai putea sa iti gasesti un partener de viata, ii pierzi cun african clocit puternic mirositor care nici nu stie sa se poarte,desi tu spuneai ca vai ce frumos se poarta.
ati fost la cafrnea si tiai platit cafeaua,asta da.

Stai nitel ca va trebui sai platesti si lui,mai ales daca o sa fii impreuna cu el, o sa zica ca trebuie sa platesti tu iesiri si slte cheltuieli pentru ca el deja face sacrificii, adica este departe de tara si nevasta si ti-a facut sex, pentru ca tu asa cum spui ca arati nu prea ai gasi un roman sa tio tragi cu el.
Ceva gen ca si cum el tiar face un serviciu. Vrei un mascul care atata bine, plus ca tu esti cum zici, pfff astea se platesc.

Dar asta e, vorba ta? macar ramai cu amintirea decat sa ramai fata mare?
Asa ca bafta si spor la treaba si nu uita masca de gaze?

Nu sunt asa fraieră sa ii plătesc lui, nici chiar asa, si nu cred ca ar fi genul să profite, nu îmi pierd timpul cu el nici nu mai e prin zonă, nu prea găsesc pe cineva ok, doar țigani, obezi, mai bătrâni cu mulți ani decât mine, țărani proști semianalfabeti, decât cu aceste 4 categorii mai bine un negru educat, manierat, respectos, prost nu e are facultate la el în țară, doar că duhneste. Oricum nu mai e prin Arad până mai vine poate trece un an, nu are rost sa îmi fac planuri atât timp cât el merge prin tara cu munca și nu e stabilit în Arad.

Tu stii mai bine ce faci pe acolo. Dar din ce povestesti si tu esti cam pretentioasa, ai spus ca nu prea arati fizic cine stie ce. Asa cum spui tu ca aia is tarani prosti, ei la rindul lor pot spune de tine ca nu esti aragatoare.
Care is alea 4 categorii, ai enumerat decat tigani grasi si tarani needucati, care ar mai fi?
Stiu ca orice om vrea pentru el ceva mai frumos mai bun, dar astia la randul lor cauta la fel ca si ei ori mai buni.
De sia is f multi oameni singuri tot spera ca poate poate o sa apara cei visati, ori macar pe jumate.

Speranta moare ultima, adica odata cu cel care tot spera pana ajunge la 90 de ani laughing

Da uite că mi-am găsit un alb?

Mi-am găsit un alb care e și foarte curat

E buna.Dar de ce spui pe aici ce faci tu, ce iti gasesti cu cine te culci etc?
Nu ai prietena, amici ceva, intreb si eu ca omu happy

Ba da doar ca ai zis ca ai întrebat dacă nu pot găsi unu alb ci doar un negru

| lpavel a răspuns:

Nu e vorba ca put ca nu se spala, ci modul in care traiesc... Degeaba se spala daca traiesc intr-o ghena de gunoi si mizerie! Cum iese de sub dus acel miros iar se imbiba in piele si hainele lor... Daca locuinta unde traiesc pute vor mirosi si ei urat chiar daca se spala sau isi spala hainele!
Ca sa scoata imputeala aia din ei trebuie sa inceapa cu pertii locuintei, sa zugraveasca, apoi sa spele tot ce exista in casa, ce nu se poate sa arunce si asa ar putea scapa de acel miros urat dar asta ar insemna multa munca si deranj iar ei nu vor asta, le e mai confortabil sa nu faca nimic.

| TimberWolf a răspuns:

Da, e adevarat si nu doar noi oamenii, toate animalele au un miros specific pentru ca prin piele se elimina feromoni.

| Celdrept a răspuns:

Sunt și romani care put urat nu doar etnicii. Se numește Bromhidroza când transpirația e urat mirositoare și transpirația excesiva.