| rebela a întrebat:

E adevarat ce fiecare om de pe pamant are o misiune de indeplinit in viata lui, si fiecare om de pe pamant se spune ca are cate un dar de la Dumnezeu voi credeti ca aveti si daca nu cum am putea sa-l descoperim.

Răspuns Câştigător
| Luori a răspuns:

Fiecare om isi propune lui insusi sa faca ceva pe lumea asta.

Poate ca fara sa stim suntem si traim cu un scop. Fiecare dintre noi avem ceva de daruit. Traim cu misiunea de a descoperi la ce suntem buni.

4 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Darul de a face oamenii sa radahee hee
Nu ca ma laud, dar chiar am talent la asa cevalaughing
N-ai nevoie de bancuri pentru a face un om sa zambeasca ci de originalitatebatting eyelashes(am zis eu, modestalaughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt de parerea ca fiecare are ceva special, un dar(daca asa vrei sa-l numesti), de el iti poti da seama in timp...happy
De ex. unii se pricep la pictura, altii la desen, altii sunt foarte buni ascultatori si sfatuitorihappy
Incerca orice posibilitate si vezi care e darul tau!
Eu una pot spune ca reusesc sa comunic destul de bine cu alte persoane, imi place sa-i ascult si sa le dau sfaturi(daca pot) si poate pe viitor as incerca si o profesia in acest sens; D

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiecare om are o viata in fata. Asta sunt sigura ca-i adevarat. Restul sunt doar lucruri care nu se gasesc in egala masura la fiecare.

| ratacita a răspuns:

Da eu cred ca fiecare om are ceva de indeplinit...ca vine pe pamant ca sa rezolve ceva. Daca ceva e destinat sa se intample tot se va intampla, fie ca vrei, fie ca nu.
De descoperit nu il putem descoperii.adica il vom descoperii, dar nu inainte sa vina acel dar, ci in momentul cand vine ne dam seama...