Nu "ti" pentru ca nu avem o roata atasata in spate
"Roata se intoarce". E normal. Evenimentele din trecut se vor repeta in viitor pentru a ne demonstra noua inca o data ca nu am invatat nimic din trecut.Destul de parsiv acest joc, dar destul de intresant
Da. Se intampla. De aia e si vorba asemanatoare celei enuntate de tine : Dupa plata si rasplata. Insa de obicei rasplata ta va fi constinta. Pentru ca fiecare situatie grea o vei considera pedeapsa pentru ce ai facut cand nu ti-a pasat decat de tine. Oricum, de obicei asta este doar o asigurare. Pentru ca este ceva ce stii foarte bine ca se intampla. Daca un om greseste o data, va mai gresi. Daca luam in considerare si vorba '' ulciorul nu merge de multe ori la apa '' e sigur ca o data va si plati. Daca ne uitam si dupa '' cine fura azi un ou, maine va fura un bou '' ( nu trebuie sa ne raportam doar la furt, ci in general la evolutia asteptarilor provenite din perseverenta ) e clar ca pedeapsa va fi mai mare cu timpul. Deci da. Se intoarce roata. De asta e frumos mereu sa fii un om demn si placut. Astfel, cand se intoarce roata vei primi un prieten care a inteles ca a gresit. Trebuie sa arati ca iti pasa si mai bine decat asta ar fi chiar sa iti pese.
Eu cred ca da. Chiar daca se poate intoarce cand te astepti mai putin sau cand ai uitat deja de raul pe care l-ai facut.
Da e adevarata. si zic asta din propria experientsa... s-a intors roata de multe ori si e mai rau atunci. inainte de toate alege`ti prietenii cu mare atentie.` ca uneori se dovedeste ca bf`ul tau e cel mai mare dusman al tau. si e urat de tot
Roata se intoarce chiar daca mult timp.`
O zi frumoasa.
chiftelutacrocanta întreabă: