| Jadis a întrebat:

E adevarata legenda lui bloody mary? Am vazut si filmul si acum am citit cum sa o invoci. Unii zica ca da, unii ca nu... Vreau raspunsuri concrete

8 răspunsuri:
| Jadis explică:

Multi zic ca au incercat si s-au intamplat chestii ciudate...nu au murit, doar chestii ciudate s-au intamplat...si de asta vroiam sa stiu. Ca sa stiu daca sa incerc sau nu

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa stai in banca ta si sa nu te bagi in toate aberatiile astea! Poate intradevat exista o forta ciudata, dar eu nu zic sa invoci ceva ce nu poti sa intorci! Sper ca te-am ajutat...happy
P. S: Este o prostie de legenda, poveste ce-o fi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti dau un sfat dar nu as vrea sa il faci deci eu o sa fac luni acest test cu o fata si iti dau raspunsul! eu nu cred in BLOODY MARY! daca o strigi pe mume si ii spui eu tiam omorat fiul de ce tear omoara daca esti roman? am inteles ca este o fata de 10 ani acum ca nu s-a maritat si ca are un copil ba ca este posedata de demon! nu cred! ori cum nu ti se intampla nimic altii mint iti spun eu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu una nu stiu ce sa cred dar imi este teama sa fac uneori cred in bloody mary exista deoarece am facut cu o prietena si am vazut o lumina pe lanaga usa deci credeti ce vreti poate e adevarat poate nu daca incercati bafta din partea meabig grintongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu una nu prea cred dar e o mrre posibilitate...incearca sa o invoci. eu una nu cred ca se inyampla nimic, bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai, eu n-am tupeu poti sa ma impusti! dar daca exista dumnezeu exista si fantome... just saying...straight face

| maradragutza a răspuns:

Nu e ma adevarata.Eu am incercat.Stiudeja ca nu macrdeti, ca daca va uitati la poza mea ziceti... ce vreti voi sa ziceti