Majoritatea celor corecti sunt plecati din tara. Cei care au ramas nu pot sa faca nimic. Ce sa faci tu cand sunt 10.000 care cred ca e bine sa fure? Nu ma refer la modul ala clasic sa bagi mana in buzunar si sa iei ce gaseste palma acolo.
Modele sunt peste tot, modele bune de urmat, doar ca trebuie sa stii sa cauti. Adolescenta este perioada cand te formezi ca om, iti formezi un caracter cu care, probabil, vei ramane toata viata. Pai daca vezi tooooata ziua pe net. la televizor, la scoala, pe strada smecheri si sani si cat e de usor sa faci bani fara nimic, cat e de usor sa fumezi si sa stai la pc toata ziua in loc sa inveti, cat e de usor sa i-o tragi unei c...e decat sa cauti o dragoste adevarata, cat e de usor sa copii la teste si examene in loc sa inveti DE CE sa te mai chinui? Nu e mai usor si placut sa tragi din tigara, sa pui mana pe un bulan sau un san in club in timp ce te imbeti? Nu zic ca sunt lucruri rele, dar nu faci asta zilnic!
De exemplu e bine sa mai mergi si prin cluburi, sa mai bei chiar sa mai tragi din tigara. Dar sa inveti. Nu primul din clasa, dar sa fi in prima jumatate sa ai habar la examene fara sa copi, sa iei bacu' fara probleme.
Societatea asta se duce in jooos. E ca un bulgare de zapada. Ii faci vant de pe varf si pana ajunge sus e ditamai valul de sapada.
Mi-a placut foarte mult raspunsul tau. Ai mare dreptate.
Din pacate..asa este.Asa a ajuns Romania.Este condusa de niste incompetenti, mass-media ne prosteste, biserica ne indoctrineaza, noi zicem ca o sa fie bine.dar ne prostim singuri!
Degeaba avem o tara frumoasa, daca este condusa de niste bolnavi.Multora nu le pasa, au bani si o duc bine.Gen curvele de pe fb, ca tot faceai tu referire la ele.Nu sunt numai romance, dar in mare parte putem zice.Ne fac tara de ras prin bordelurile americanilor.Dar va veni si momentul adevarului...
Bine zicea Parintele Arsenie:"România va fi înconjurată de flăcări. Îmi pare rău că sunteţi cei de pe urmă. Vă vor cerne…"
Dacu nu luam atitudine acum, vom ajunge si mai rau.Deci..romani,TREZITI-VA!
Apropo..Respect pentru modul in care gandesti..si ca asculti Nimeni Altu'.
Emilia19 întreabă: