anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E aproape o reiterare a unei intrebari anterioare... http://economie.hotnews.ro/......-pogea.htm
Care este parerea dumneavoastra? Considerati ca aceste masuri vor conduce la efecte pozitive in ceea ce priveste bugetul si situatia economica?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In perioada cand infloresc ciresii, japonezii au 3 zile libere in care nu fac altceva decat sa stea asezati sub ciresi, relaxandu-se;
Au inflorit si la noi ciresii... n-ai observat!?

10 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Eu am inteles ca asta se va intampla in lunile octombrie si noiembrie. Am o mare curiozitate in organism: o sa inchida scolile? Ca si profesorii sunt bugetari, iar in oct.-noi. nu e vacanta.
Si...aminadab...crede-ma ca unii bugetari nu-si permit vacante nici in concediul platit.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Nu stiu in ce masura se vor obtine rezultate pozitive cu cele 10 zile de concediu fara plata.Initial s-a spus ca e necesar ca sa nu dea pe nimeni in somaj, azi a anuntat ca v-a da in somaj 150000 de oameni.Vedeti ce Prim Ministru destept avem...

nony
| nony a răspuns:

Nu asta este o solutie. S-au investit 20 miliarde de €. unde sunt banii? si acum ne arunca vrajeala asta cu 10 zile neplatite?!?!

daniela
| daniela a răspuns:

Din pacate se pare ca asta nu va fi totul...

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

@smaranta noi am fost mereu in cadere libera, insa acum descoperim ca fundul sacului este si mai adanc. Sau al prapastiei.

Nu stiu cum sa comentez pentru ca nu lucrez in domeniu. Stiu insa ca s-a tipat de atatea ori ca este apogeul crizei - de vreo 20 de ani, de fapt, iar luminita (sau Luminita )devine un fel de fata morgana.
Stii insa ce nu apreciez eu si ma scoate din sarite?"Daca nu curge, picura!" "Lasa, ba, ca merge si asa!". Ne plangem pe forumuri, pe situri de acest gen, pe la colturi, insa 20 de milioane de oameni nu reusesc sa faca un pol majoritar si sa vorbeasca cu o singura voce. Avem nevoie de o schimbare disperata. Sunt oameni care fura pe fata si isi bat joc de noi in cel mai josnic hal, care ar trebui sa stea la Jilava, nu in masini de enspe stele. Chiar nu suntem in stare de nimic? Cum de tot globul, de 1 mai a marsaluit sa isi ceara drepturile, iar noi ne ingramadeam la coada la mici? Iti dai seama cata depravare sociala presupune chestiunea asta?
Imi pare rau sa spun, romanii, fiecare dintre noi, si ma includ, suntem o natie tampa, care dam numai din gura si nu facem nimic.
As vrea sa pot spune ca urasc Romania - pentru ca am facut-o- insa am ajuns la starea in care imi este indiferenta si imi este rusine cu nationalitatea mea.

| smaranta a răspuns:

S-au trezit cam tarziu guvernantii nostri sa ia masuri drastice.Altii deja incep sa se redreseze, usor, usor pe cand noi suntem in cadere libera...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu nu cred.la salariile care le au nu este decat un mod de a pleca la mare, sau la munte in perioada de criza. o vacanta mascata, si praf in ochhi pentru fraierii creduli.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu.
Eu stau si ma intreb... ce au facut politicienii acestia cu miliardele de euro luate de la fmi?
Toate acestea din vina strambului de isarescu... el a devalorizat leul in aceasta maniera...
P. S. Bine a zis @aminadab, o vacanta mascata.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Problema e ca sunt unul dintre ei si, la intrebarea Criticului, am si spus ca as accepta neconditionat(desi nu sunt in situatia de a pune eu conditiile!) sa intru in concediu fara plata, insa daca mi se ofera continuitate la locul de munca si daca sacrificiul acesta duce la o oarece stabilitate pe piata ec-financiara! In plus, inaltii functionari, precum inspectorii guvernamentali, prefectii, ministri... vor intra si ei in aceasta perioada de privare de fonduri sau ei vor lucra, pentru ca fara contributia lor se duce tara de rapa?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@miletyn: la cata imaginatie am, as putea vedea si Turnurile Gemene la locul lor, problema este sa nu am imaginatia debordanta pe fondul inanitiei provocate de buzunarul gol! laughing