Dacă după juma' de an, necalificat fiind, ai deja 2800, e clar că nu e greu să ai peste trei mii
Asa e depinde ce meserie iti alegi unele sunt platite bine altele mai putin depinde si de gradul de dificultate a muncii prestate.
Si baiatul meu cistiga peste 3000 dar are si facultate si si domeniul de munca e una de top.Bineinteles ca eu care am lucrat in comert acolo munca e mai usoara si nici nu se plateste asa de bine dar in scimb mi-a placut foarte mult comertul.
Cel mai important e sa iti placa, sau macar sa iti fie usor, nu mergi pe ideea "ma duc ca sunt multi bani"
Este foarte greu daca nu ai calificare și studii superioare, majoritatea câștigă 2000 de Ron in mana și 400-600 bonuri de masa, in total relativ 2500 cu tot cu bonuri.
Salariu mediu e 3000, in IT se câștigă foarte bine
Da man dar si 2500 lei intr-un oras foarte mic te descurci cat sa iesi la o terasa, mancarea si sa faci si un sport, plimbari prin oras nu cu masina, deci daca nu platesti chirie iti poti face viata frumoasa.
2000 iei într-un oraș foarte mare, in Timișoara, la tine salariu de 2500 daca nu stai în chirie e perfect
Intr-un ors mic la mine e ok si 2500lei, eh in Bucuresti e putin man 2500, ai dreptate.
Magistratul întreabă:
eugen863567 întreabă: