Pentru un adult este o tragedie, fiindca banii vin din conturi bancare online, platite prin carduri online, deci internetul este vital pentru un adult, traind in zilele noastre.
In schimb, copii nu au nevoie si pentru ei nu-i tragedie, dimpotriva, i-ar ajuta mai mult sa invete din carti, sa se joace mai mult timp in aer liber, sa iasa afara, sa socializeze cu alti copii.
Da,deci perspectiva mea pe sectorul profesie cu internet inclus e predestinata, caci alta cale n-ar fi. O sa ma inarmez cu mai multa rabdare in continuare si sa ma sprijine oricine e de incredere, mai cu un sfat, un site...Sigur se va arata ceva roditor si pentru mine cu internetul asta inclus...
La un job cu munca fizica te-ai gandit?
Ti-ar mai scoate starea asta de irascibilitate si de agitatie, in care esti non stop si cred ca te-ar face mai blanda, mai calma, mai ponderata, mai echilibrata...
Nu e tragedie însă lumea obișnuindu-se cu ele,e mult mai dificil sa te duci efectiv undeva sa îți faci o programare, decât să stai în confortul casei.
Sau e mult mai simplu să trimiți un mail decât să scrii o scrisoare și să o trimiți.
Ba se pot descurca, dar cum ziceam, mai greu.Un exemplu sunt cozile interminabile făcute de bătrâni, de exemplu când plătesc taxele anuale și așa mai departe.
Nu e tragedie. Dar totuși at fi nevoie de internet dacă vrei vreo informație. Asta înseamnă sa mergi la biblioteca sa cauți ceva.
Am văzut persoane cu telefon mobil clasic, aveau o viața tare liniștita.
Acum depinde și ce profesie ai. Ca sa îți poți exercita profesia cam ai nevoie de instrumente de comunicare precum emailul.
Voi fi in continuare legata de astea se pare ca promovarile de orice fel nu le pot imparti pe strada ca fluturasii sau ca standul cu limonada
BlackNinja întreabă: