Parintii se duc tot mai mult in jos. Nu au probleme majore de sanatate, insa se afunda tot mai mult in conspiratii si idei care le fac rau, plus care starnesc mereu certuri intre mine si ei. E intrecuta de mult timp limita sanatoasa.Astfel de probleme, de exemplu sa nu vrea tata sa mearga la spital de frica ca il omoara, ma asteptam sa apara cand ei au 70 si ceva de ani sau 80, in niciun caz acum.
Mai bazează-te șí pe înțelepciunea celor mai bătrâni.
Nu vreau să spun că tatăl tău are dreptate, dar un sâmbure de adevăr s-ar putea să existe, ținând cont ce medici au mai rămas în RO și că aproape am ajuns sclavii altora.
Mătușa mea a fost internată la Elias acum 2 ani, iar cei de acolo au refuzat să-i spună maică-mi (sora ei) ce tratament îi face și ce medicamente îi administrează. Pentru că se simțea tot mai rău, maică-mea a insistat pe alte căi și a aflat că îi administrau un medicament experimental. Deci cumva, făceau teste pe ea.
A încercat să o externeze, să o mute la alt spital și nu îi dădeau drumul. A fost nevoie de multe intervenții să o poată muta la un spital din Atena.
Ce-ți spun eu aici, mulți or să zică că am luat-o pe arătură și că bat câmpii. Dar e purul adevăr. Nu-ți vine să crezi până nu te lovești.
De unde a aflat ca era experimental? A intrebat alti medici? Experienta ta nu e relevanta pentru altii.Conspiratiile sunt cat se poate de scarboase fiindca fac apel la frica si alte sentimente negative, nu la logica.
Sau crezi si tu cumva ca simbolul cu broscuta de pe ambalaje (Rainforest Alliance) inseamna ca alimentul respectiv contine faina de gandaci? Simbolul asta exista de o groaza de ani.Bine ca acum 16 ani cand a inceput sa manance inghetata magnum nu l-a vazut. E destul un tampit sa scrie ceva pe net ca toata populatia de 50+ crede. In prezent refuza sa manance ce alimente cumpara mama de la lidl, fiindca multe produse de acolo au acest simbol. Extrem de intelept, ce sa spun.
Crezi si tu ca Bill Gates vrea sa ne omoare? Poporul roman e crestin, deci asta inseamna ca cel putin la sate se tinea cu sfintenie post jumatate de an.Tot spune ca inainte toate era naturale, fiindca bunicul a prins 90 si ceva de ani.Dar nu coreleaza asta cu postul si ideea ca nu, nu moare nimeni daca mancam mai putina carne.Alimentul asta trebuie sa reprezinte oricum doar 20% din alimentatie, iar romanii consuma mult mai mult. Nu degeaba se cere pentru unele boli sa reduci consumul de carne rosie, etc. Dar na, e mai usor sa strigi in stanga si in dreapta ca vrea Bill sa ne omoare, decat sa iti schimbi putin alimentatia.
As putea continua cu exemple pana la anul dar deja mi-e de ajuns.
Da, din păcate în RO, cu bani poți rezolva aproape orice și poți afla aproape orice. Mă bucur că tu trăiești într-o lume în care totul e imaculat.
Eu ți-am dat o informație validă, nu o teorie a conspirației.
Au fost destule persoane (angajați ai spitalului) care luați la sentiment și cu sume destul de substanțiale, ne-au dat și informații și dovezi și confirmări.
Iar medicii din Atena știau de contractele pe care le au unele spitale din EU cu un mare producător farmaceutic pentru testarea unor medicamente.
În fine. Nu vreau să conving de nimic nici pe tine nici pe altcineva.
Era doar o informație.
Ești liberă să o încadrezi la gândaci, Bill Gates sau la ce vrei tu. Pentru mine, nu are atâta importanță.
nyoentox2002 întreabă:
robertmarius114 întreabă:
Cipi1212 întreabă: