| alle529 a întrebat:

E bine daca dorm ziua pana la 1-2? si noaptea ma pun in pat numa tarziu happy ca eu am auzit ca nu e bine sa dorm atat de mult...

11 răspunsuri:
| Welcome.to.my.word a răspuns:

laughingce binee semanam nici nu iti dai seamahee heeeu ma bag in pat pe la 3-4 si ma trezesc la 1 dar si cand ma bag la 12 nu pot dormi mai putinlaughingsi daca suna ceasul il arunc si ma culc la loc si cand ma trezesc la 1 uit ce am facutbig grin

| Cryssy a răspuns:

Pai nu e bine sa dormi atat de mult.

| Shery a răspuns:

Si eu fac la fel... si ma gandesc ce ma fac cand o incepe scoala crying

| crisS a răspuns:

Nu e vorba de cat de mult sau nu dormiti... Orele cuprinse intre 12 - 2 ( noaptea) au un rol esential in refacerea neuronilor. Fa un experiment cuca-te pe la 11 si te poti trezi la 1 ( dupa - amiaza ) sau la cat vrei tu asi seara urmatoare culcate pe la 3 si trezeste-te la aceiasi ora sau mai tarziu... O sa vezi ca te vei simti mult mai odihnita atunci cand dormi intre 12- 2 happy

| alle529 explică:

Jeyz si eu imi pun ceasul` sa sune ca altfel nu ma trezesc prea devremelaughingsi il opresc si zic ca mai stau numa 5 min. si 5 min. se fac o ora chiar doualaughinglaughing

| monyk a răspuns:

Buna, hmm...la fel sunt si eu...nu vad ce ar fi rau in asta...asa m-am obisnuit in vacanta, dar cand voi incepe scoala, voi schimba radical programulhee hee

| Lorenyk a răspuns:

Eu ma culc pe la 3-4 noaptea si ma scol pe la 12-13 ziua. unii zic ca trebuie sa dormi 8 ore pe noapte, sa te culci seara devreme si sa te scoli dimineata devreme. dar sa fim seriosi, cine mai tine cont de asta in ziua de azi, dormi cand si cat ti-e somn...

| Puiutz a răspuns:

Ehh`laughing).asa si eu` laughing)whistling. e vacanta.inca putinlaughing. profitam si noi.ca dupa. trezirea la 7worried. ofoflaughing).

| Farcas a răspuns:

Si eu sunt la fel.Nu e rau ca dormi, doar ca nu e bine pentru organism.se obisnuieste asa iar cand incepe scoala, va fi rau. uite ce`ti propun eu.incearca sa te pui in pat mai repede, iar in fiecare dimineata la 7 sa iti pui ceasul sa sune. oricat de greu tiar fi, incearca sa te obisnuiesti sa te trezeste dimineata.Chiar daca vei fi somnoroasa, fa un dus, bea o cafea sau un ceai si iti vei reveni. Daca te trezesti de dimineata ai ziua mai lunga, poti face multe, dar gandeste`te, daca te vei trezi zilnic la 1-2 pana iti revi e ora 4-5, peste 4 ore se face seara si ai pierdut ziua degeaba.,, Cine se trezeste de dimineata departe ajunge,, big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exact asa am procedat si eu in vacanta, dar bine nu chiar toata vacanta si acum cand a inceput scoala ma trezesc foarte foarte obosit pentru ca nu pot sa adorm inainte de 2-3, chiar daca ma bag in pat pe la 10-11

| regyna a răspuns:

Io ma pun sa dorm pe la 6, 7 dimineata si ma trezesc pe la 5, 6 searahappy