| chiftelutacrocanta a întrebat:

E bine sa cauti sa fi fericit mereu indiferent de situatie?

7 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Nu știu. Uneori căutăm să fim nefericiți umblând după proaste imature ce ne complică mai rău viața.

| gemeni6226 a răspuns:

Eu as alege alt cuvint as alege cuvintul bucurie.Da trebuie sa cauti mereu sa te bucuri in viata asta si sa nu te lasi infuentat de oameni toxici. Oameni toxici din pacate au existat exista si vor exista mereu.Dar trebuie sa le dam un mare ignore pentru ca nu de ei depinde bucuria noastra.Trebuie sa le dam un mare ignore si sa petrecem mult timp in viata doar cu acei oameni care ne fac bine.Caz concret am fost nevoita ieri sa lucrez in prezenta unui om foarte negativ care uraste toata lumea critica pe tori nu suporta pe nimeni se vede doar pe ea perfecta face pe toata lumea sa vrea sa fie cit de departe de ea.Si ce obtine? E vesnic nefericita pentru ca nu poate accepta oamenii asa cum sunt.Eu incerc si reusesc sa vad in toata lumea numai partile bune si pentru asta sunt indragita iar pentru ca femeia asta nu ma suporta pentru felul meu de a fi, lucrez cu ea dar nu comunic si e nevoita sa vada cum cu altii vorbesc mult e nevoita sa vada cit de bucuroasa sunt in comunicarea cu restul oamenilor si e nevoie sa vada cum toata lumea o evita si o dezaproba.E vesnic nefericita pentru ca nu poate sa aiba nici un pic de iubire in inima are ura pe toata lumea.O compatimesc dar nu se lasa corectata e convinsa pana in madularele ei ca are dreptate si astfel doar de nefericire are parte toata viata.

| Deaad a răspuns:

Nu.

| DenisaNicoletaG a răspuns:

Nu e bine. Nu trebuie sa fii fericit. Niciodata. sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred, e bine sa-ti accepti si starile de tristete atata timp cat nu ramai blocat in ele si nu dramatizezi.

| oFrunza a răspuns:

Nu, contextul de a cauta fericirea se gaseste in a-ti cauta scopul de a face pe cineva fericit exact cum e mai bine sa ai un zambet pe fata deoarece e mai usor sa dai explicatii de ce esti fericit decat ai fi trist.

| DrowRanger a răspuns:

Fericirea vine si fara sa o cauti. Nu trebuie sa te stresezi cu asta. Uneori e nevoie sa faci si lucruri neplacute, care nu te fac fericit pe moment, dar care sunt pozitive pe viitor.