| Popescu_Doiniţa_1981 a întrebat:

E bine să credem în vise sau să fim realişti?

12 răspunsuri:
| TheCritic a răspuns:

Visele sunt in viziunea mea scopuri pe care, daca esti optimist, le vei atinge deci e bine sa crezi in vise. Si sa fi realist e un lucru extrem de bun insa uneori poate fi dus la extrem si se transforma in pesimism sau scepticism.

| Popescu_Doiniţa_1981 explică (pentru TheCritic):

Dacă suntem optimişti avem mai multe şanse de realizare a viselor

| TheCritic a răspuns (pentru Popescu_Doiniţa_1981):

Exact happy

| HighByTheBeach a răspuns:

Mai bine e sa fim realisti, deoarece visurile de cele mai multe ori nu se indeplinesc si este foarte dureros cand afli realitatea.
ex:iti place mult de un baiat sau fata si visezi ca el sau ea te iubeste la nebunie, iar cind afli ca el sau ea nu te iubeste este foarte greu sa traiesti Nu-i asa? Sper ca ti-am fost de folos. pa pa. Funda plizz

| Cosmin86 a răspuns:

Ambele. Daca ar fi fost mereu sa gandesc mereu "realist" nu as fi realizat nici macar jumate din rezultatele pe care le-am avut. DAR, orice vis trebuie sa fie sprijinit de ceva concret, altfel ramane doar vis.

| Mădă0611 a răspuns:

Poti sa crezi in vise, dar vezi sa fii pregatita pentru momentul cand o sa descoperi realitatea. Doare.

| M25M a răspuns:

Nu-i nimic rau in a avea vise, insa nu inseamna ca trebuie sa traiesti pentru ele, sau sa lupti orbeste pentru ceva ce este irealizabil.
E mai bine sa fii realist zic eu pentru ca fie vorba intre noi, si cel mai crancen, strasnic realist are vise.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa fii realist 100% ar insemna sa innebunesti...
omul are nevoie sa viseze si sa fie realist intr-un mod cat mai echilibrat...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E bine sa fii cam 50-50.

| TooNight a răspuns:

Sa fim credem in vise e mai mult decat isi poate dori cineva.Cine mai poate avea incredere intr-un vis,e de apreciat, pentru ca unii oamenii, atat de mult sufera, incat nu mai au nici o speranta, daramite un vis.Realitatea i-a dezamagit atat de mult, incat au intrat intr-o lume numita "rutina".
Parerea mea, e ca daca-ti pastrezi sufletul de copil, nu vei simti nici realitatea, nici durerile acesteia.
Bafta! happy

| AllyutSsa a răspuns:

Fiecare are rolul lui.
Visele sunt doar niste iluzii, create de propria persoana, care te induc intr-o stare de bine.dar pana intr-un anumit punct.
Nu trebuie luate foarte in serios pentru ca rezultatul va fi in cele mai multe cazuri de dezamagire totala.
In concluzie este bine sa fi realist dar uneori trebuie sa mai si visezi happy

| Pacques a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa fim realisti pentru ca odata ce credem intr-un vis si el nu se implineste este mult de suferit.

Întrebări similare