Buna.
Eu zic ca e mai bine sa ai frati/surori, pentru ca ei pe viitor se vor ajuta intre ei. Daca esti singur/a nu te va ajuta nimeni in viitor, vei fi pe cont propriu.
E bine sa ai frati, multi prefera sa fie singuri pentru ca vezi doamne parintii le cumpara ce vor si nu trebuie sa isi imparta jucariile dar asta numai in perioada copilariei pentru ca atunci cand vor fi adulti ar da orice sa mai aiba un frate
Nicicum nu e bine. daca ai frati si nu te intelegi e rau. daca nu ai, esti singur n-ai cu cine vorbi, intelege e rau. daca ai frati trebuie sa se imparta averea, e rau. dracu stie, dar imposibili suntem
Buna. Sunt avantaje si dezavantaje la amandoua insa consider ca daca ai frati e foarte bine, te ajuta, iti sunt alaturi la greu chiar daca va mai certati.
Singur. Eu sunt al 2-lea copil, diferenta de vreo 2 ani, sunt linistita de fel, nici nu observi ca sunt acasa, dar de la o vreme sunt tot intr-un nerv pentru ca e prea inteligentul meu frate aici. Asta face mizerie, face galagie, face pe inteligentul cand e exact opusul, nu stiu cum face ca nu vorbesc cu el nici nu stau in preajma lui, dar cerseste mila in ultimul hal, ca maica-mea e toata ziua "vai, saracu ", habar n-are ce e ala bun simt. Il urasc si astept sa aiba vreodata nevoie de ceva de la mine sa-i platesc toate verile pe care mi le-a stricat nedandu-i nimic.
Depinde cum interpretezi, daca esti singur la parinti, acestia sunt doar ai tai iti cumpara mai multe lucruri, daca sunt mai multi ai cu cine discuta.Totul depinde de familie, si cum te intelegi tu cu aceasta.
Buna!
Sunt si avantaje si dezavantaje, cum ai zis si ceilalti. Depinde de felul fiecaruia de a fi. Daca esti mai tacut, nu cred ca iti doresti un frate sau o sora, dar daca esti mai vorbareata, asa cum sunt eu, iti doresti ( eu as vrea sa am mai multi frati\surori )
.
Eu sunt singura la parinti, pai sunt si avantaje si dezavantaje.
Avantaje
ex:1. Daca sunt singura parintii isi permit sa-mi ia lucruri mai bune sau mai multe, sau daca doresc un lucru ceva mai scump nu mi-l refuza(desigur asta nu se intimpla in fiecare zi)
2.ai camera ta, nu trebuie sa imparti lucrurile cu altii, sau sa fii mereu deranjat.
3.Nu te bate cineva mereu la cap.(ba da, Parintii )
Dezavantaje
1.Lucrul prin casa trebuie impartie asa ca tie iti revine mai multe lucruri de facut.
2.E plictisitor sa fii singura, uneori chiar ai nevoie de companie
3.E una cind ai prieteni, da cu totul alta cind ai frati, parca sunt mai alaturi, nu te plictisesti niciodata (cred)
3.ai mereu un sprijin
4.NU te plictisesti, ori te certi ori te impaci bine, da nu te plictisesti
5.Parintii citeodata nu sunt doar asupra ta, asa ca mai ai cite un respiro.
poate sunt mai multe dezavantaje sa fii singur la parinti, si eu chiar as fi vrut sa am o sora sau un frate, insa na..nu am.iar iacum deja, nu as vrea sa fiu dadaca cuiva..am destui verisori, si nu simt tare lipsa..Anyway cred ca nu e bine sa fii singur ..Forever alone(((
Pai...depinde cum sunt fratii tai (daca ai frati) de exemplu:daca nu te lasa in pace cand iti faci temele sau cand te uiti la TV sau la calculator binenteles nu iti place e enervant...dar daca te lasa in pace nu te streseaza si nu observi ca iti lipsesc lucruri din camera ta.Eu am un frate de 4 ani si crede-ma e foarte enervant dar uneori ma ajuta chiar daca are 4 ani deci e bine si ai frati si sa nu ai P.S. Ai cui cere pareri daca e mai mare si ai cu cine sta cand esti plecat in excursie cu familia.
Sunt și avantaje și dezavantaje
Avantaje
Nu te plictisești
Ai cu cine vorbi
Da în rest nu prea e bine
Trebuie să împărți tot ce ai cu el
Dacă ai unul mai mic o să primești mai puțină atenție
Te superi repede
Vrei intimitate
Și părinții au mai mulți bani dacă au un copil și poate îți face poftele
Eu una sunt singură și e bine
anonim_4396 întreabă: