anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E bine sa iubesti o persoana care sta foarte departe de tine, dar v-ati vazut si auzit prin intermediul internetului?

Răspuns Câştigător
| purplegirl1234 a răspuns:

Eu nu cred ca e bine dar pot sa spun ca te inteleg pentru ca si eu am facut la fel odata si am suferit mult dupa ce persoana respectiva s-a despartit de mine... Oricum o relatie poate veni de la o fata din parc,din scoala,cunostiinta, sau prin intermediul internetului deci daca chiar cunosti persoana respectiva foarte bine si simti ca esti atrasa de aceea persoana atunci nu conteaza de unde o cunosti, important e sa il/o cunosti f bine si sa te intelegi cu el/ea. Funda?

4 răspunsuri:
| Dash a răspuns:

Pai, nu prea...
Nu e deloc bine sa legi relatii cu persoane cunoscute prin intermediul internetului.

| AlysaAly a răspuns:

Parerea mea ar fi nu pentru ca una este cand vorbiti pe mes mult timp si alta este cand va vedeti fata in fata mult timp pentru ca asa va mai cunoasteti, stii ce face, cum se comporta cu alti. Au fost cazuri chiar uimitoare si de necrezut. Un baiat a cunoscut o fata pe internet si intr-o zi au spus sa se cunoasca, baiatul o violase pe fata si dupa aceea a omorato.
Sfatul meu ar fi asa, mai bine sa cunosti persoana aceea sa stii cum ii merge mintea pentru ca pe net toti te face doar din cuvinte si credem ca spune adevarul.
Ai mare grija cu cine vorbesti.Dar daca tu crezi ca este bun pentru tine ma bucur dar sa nu iei teapa si sa te faca pe la spate cu altele, parerea mea. Acum nu te gandii ca te fac sa te simti rau, este pentru binele tau, si iti spun din experienta sa nu suferi. Succes.

| ovidius a răspuns:

Depinde. In general eu zic că NU. Dar asta nu e o regulă.
Eu de exemplu am cunoscut o persoană extraordinară online. Cu toate astea, îmi place să cred că a fost o excepţie.