Habar nu am dacă te ajută cu ceva vitaminele dar e clar că ai probleme! Am să-ți spun ceva deci deschide bine ochi și citește cu atenție! Lasă lumea sa zică ce vrea ce-ți pasa ție ce zice lumea, tu ține capul sus fi mândru de ceea ce ești! Nu uita ca ești unic ești special viața ta e doar a ta și punct deci nu-ți mai plânge de mila și ia atitudine ești deștept nu-ți irosi viața aiurea!
Ți-ai găsit de lucru? Sau nu te mai angajezi din cauza că unii cred că ești prea musculos? Așa ziceai odată
Ba nu știu dacă ești nebun sau troll-ezi,sincer nici nu mă interesează, daca nu ești troll pari un caz pierdut ce ai tu e o patologie, ceva morbid rău, dat eu nu am nimic cu nebunii sau ciudații ci am o problema cu cei care bârfesc aiurea, ăștia ar merita arși de vii și care judecă fara sa cunoască situația unui om, sunt singur că dacă mai aveam 3 că mine de bătăuși ii puneam taxa de protecție la unii nici să vândă nu ii lăsam,ăștia ar merita non stop bătuți,nu știu cum de ma pot controla sa nu îi bat, fac eforturi mari sa fiu calm și să mă prefac că nu știu nimic.
Eu sper sa te faci bine nu știu, nici eu nu sunt ok dar așa fantezii absurde nu am mai auzit, tu cred că ești cu skato, cred că ți-ar plăcea să se cace o tipă pe tine