| the unknown a întrebat:

E ceva de filmul asta Avatar sau e lumea in "flock effect"? nu l-am vazut inca.

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E un film care se chiar merita vazut, nu pentru ca este in top sau la moda ci pentru ca are o intamplare mai diferita fata de alte filme happy

| JoJo a răspuns:

Dap, filmul e super! Asa credeam si eu la inceput mai ales ca stiam ca e SF, dar m-am inselathappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. Este propaganda illuminati, in care se promoveaza o noua religie mondiala pentru planeta pamant; dupa ce oamenii vor fi exterminati de pe Terra de catre francmasoni, acestia vor sa repopuleze planeta. Vizioneaza documentarele : Esoteric Agenda, Endgame si vei intelege.

| IO.oanaa <3 a răspuns:

Intradevar merita vazut love struckEste superb filmul si are tot ce trebuie sa aiba happy Eu nu ma dau in vant dupa SF-uri dar filmul asta e mai mult de atat, chiar m-a vrajit laughing love struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai daca aveti alta parere despre film mai bine spuneti parerea voastra in loc sa dati stupid big grin pentru ca fiecare ii cu gusturile lui si pentru asta nu trebuie sa ne numim unul pe celalat stupid

| danielgeo a răspuns:

L-am vazut chiar ieri in varianta 3d si zic ca merita! MERITA! MERITA! e superb. aaaaa da, daca ai de gand sa il vezi acasa. mai bine nu!
E superb, efectele sunt superbe, povestea e superba.

Întrebări similare