| Myrtys a întrebat:

E ceva hazliu spun dar tot ma gândesc ce a însemnat. Ma duceam la o prietena care vindea la un magazin..ma grăbeam, nu eram îmbrăcată cine știe ce sexi doar cu un costum deux pieces era vara..probabil eram roșie toată, nu știu. Când am întrat în magazin primul lucru ce l-am văzut, a fost un băiat, era prietenul prietenei mele pe care îl.vedeam pentru prima oara,era din București. doar ca s-a întâmplat ceva ciudat, băiatul ala a rămas încremenit cu ochii pe mine,efectiv nu mai putea spune nici un cuvânt se uita doar fix la mine,blocat. Prietena lui s-a uitat la el s-a uitat la mine,m'-am simțit extrem de jenata și de aiurea,ea, cred la fel. Tot îl întreba ce are.dar nu se putea debloca..am părăsit în graba magazinul și nu am mai văzut acea prietena pana a plecat tipul înapoi la București. Dar m-a urmărit acea reacție a acelui băiat. Ce credeți ca a pățit? De ce asa reacție? Cărui băiat I s-a întâmplat asa ceva?

Răspuns Câştigător
| c4nd4leante a răspuns:

S-a indragostit de tine. Si mie mi se mai intampla uneori sa ma uit lung la baieti pe strada sau in incaperi. Sincer, mi se pare jenant cand mi se intampla asa ceva. Dar nu am ce face, asa e firea mea. Unii oameni se indragostesc de mai multe ori decat ceilalti. Dragostea este un lucru minunat. Nicio persoana nu poate trai fara iubire, indiferent de tip. Fie ca e iubire de la mama ta sau un frate, ea trebuie sa fie primita si respectata.

7 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Nu trebuie sa te imbraci sexy ca sa fi considerata sexy, sigur i-ai fost pe plac.
Uite mici exemple care ne fac pe noi barbatii sa consideram o fata sexy, lucruri aparent mici si banale, cand te trezesti ciufulita(evident cea mai stiuta), cand ne priviti in ochi si va dati parul dupa ureche sau vi-l aranjati ori cand radeti si priviti in jos, cand va rusinati, nu trebuie sa fi mulata sau imbracata nu stiu cum, voi puneti pret pe haine mai mult decat o facem noi (ma refer la cei +25 nu la copii pasionati de gucci din ziua de azi).

| Violleta2022 a răspuns:

Eu cred ca dai tu prea multa importanta unui incident minor, generat de tine si de graba cu care ai intrat in magazin, lucru de atfel ciudat pentru toata lumea, ca de-l impresionai cumva pe acel baiat, te saluta macar, sau iti facea un compliment, ceea ce de fapt nu s-a intamplat.

| dullcat a răspuns:

A fost vrajit de aspectul tau.Eu m-as intreba de ce ai reactionat tu asa, in loc sa intri in vorba cu ei.Ai increderea in sine scazuta din moment ce este asa greu de crezut? Ia-o ca pe un compliment si mergi mai departe, nu trebuie sa se tranforme totul intr-o scena din serialele turcesti cand se fixeaza cadrul pe ochi cate 1 minut intreg.laughing Si ai mai multa incredere in tine pe viitor.

| siriusblack98 a răspuns:

"Ce credeți ca a pățit?" atac cerebral cel mai probabil.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci ti-a placut si tie de el.

| Myrtys explică (pentru anonim_4396):

Nu,eram efectiv stanjenita de privirea fixa asupra mea. Nu am mai revăzut acel băiat niciodată iar prietena mea a doua zi a ținut sa sublinieze și ea în conversație acest subiect

| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu i-a plăcut de el.
I a plăcut că lui i-a plăcut de ea happy