Stie f bine asta si el, fi sigur, nu ii ajung banii, iti zic eu, abia ii ajung pentru cele necesare ca la multi altii, precis. Acuma ca nu are job e altceva, ma refer cand avea. Si fiecare are nevoi diferite, nu putem generaliza, asta zic la general, nu ma refer la el.
Tu ai dreptate! Sa faca asa, sa vedem face? Ca tu spui asta ca ai alta gandire, alt psihism, el daca avea facea ce zici tu, insa tu ai dar idei foarte bune. Jobul bun e si ala care iti place, care iti aduce satisfactie, vorba ta, nu doar ala bine platit, dar hai sa zicem, sa aiba bani mai multi daca doreste. O sa pun lui o intrebare
Ce să schimbe? Păi a incercat să ne scrie nouă pe TPU.
Omul se inferiorizeaza tocmai pentru că nu are multă școală și nu are calificări. Nu are nici motivație. Crede că așa e sortit, să stea mereu sărac și neîmplinit.
Apropo, agentii comerciali poate au o situatie suficientă in familie. Ori au doar un job de tranziție. Oamenii sunt 90% la fel in anumite privinte, nu si in ceea ce ii face împliniți sau doar sa mimeze acest lucru, tipic celor care lucrează ca agenti comerciali sau in marketing.
Pai nu stiu ce sa schimbe el, eu astept sa vina sa imi zica ce l-am intrebat, ce a incercat sa schimbe si nu i-a iesit, sa vad ce a facut pentru asta. Pai daca nu ai studii si nu ai calificari asta este, sa incerce sa-si faca calificari, exista cursuri de calculatoare, limbi straine, programare, cati cu liceul nu au invatat toate astea, destui. Nici nu e nevoie de facultate sa inveti programare care se cauta in draci si salarii fff mari. Angajeaza si incepatori cu salarii de la 600 Euro in sus bani in mana. Hai sa zic ca, alea de word si excel folosesc si se gaseste mai greu de lucru, nu stiu, dar sa invete ei o limba straina, asta este.
Aia comerciali de ani vad aceiasi oameni la Mega Image meu, nu neaparat job de tranzitie la toti, da, poate au situatie mai buna in familie. De mimat toti mimeaza ca-s bine.
Dintr-un salariu minim 1 persoana (nefamilista) se poate intretine Relaxat.,
eu lunar dau pe toate facturiile intre 150-200 lei Intr-o luna de vara.
Mancarea nu e asa de scumpa
Da, depinde de om, pai eu doar lumina platesc un 130-140 lei lunar, iarna 300-370 intretinerea, impozit casa dar ala nu e asa mult, TV cablu, net, cartela telefon, mancare, nu e asa simplu, dar asta la mine. De ex la ap cu trei camere Bucuresti si doua persoane adica eu cu mama ardemi lunar cam intre 3200 si 4300 Euro lunar deci cu toate, mancare, taxele de mai sus, si asigurare casa. Daca stam sa ne gandum ar fi cam 2300 venit de persoana, deci nu chiar sal minim, insa trebuie sa mai si ramana ceva in plus sa ai acolo, un 3-400 euro lunar sa ramana in afara de tot. Mancare e destul de scumpa, majoritatea banilor pe mancare ii dam, bine intra si hartie igienica, pasta dinti, din astea pentru baie si bucatarie. Nu prea e ok salariu minim la o persoana care e cam 1400 net maxim deocamdata, daca mananca mai ieftin da.
Te citez: "De ex la ap cu trei camere Bucuresti si doua persoane adica eu cu mama ardemi lunar cam intre 3200 si 4300 Euro lunar "
Am incercat sa recitesc., dar cifrele tale ma baga in confuzie totala Lei sau Euro? Si cate zerouri pui
Pai daca te duce capul poti face cati bani vrei tu. Nu trebuie sa te nasti intr-o familie bogata. Uite daca te pricepi la strategii incearca la pariuri sportive.