Nu cauta! Iubirea nu trebuie cautata, va aparea, trebuie sa vina si momentl tau, si prietena si iubirea... poate ar trebui sa iesi cat mai mult ca ai oportunitatea de a cunoaste fete
Daca tu vrei sa ramai singur e alegera ta daca vrei sa cauti sau sa ai o prietena fiecare face ce vrea tu iti traiesti viata cum vrei tu poti sa iei porpriile decizi pentru tine ca sa iti fie tie bine. Mult succes.
Uau, i-mi vine sa rad...nu ai tu logica avansata a barbatului?
De ce mai intrebi?
Este natural ca masculul sa caute femela.
Cunoasterea o dobandesti vazand si alte pareri nu doar a ta asta inseamna evolutie
La ce folos? Pentru ca nu vei invata nimic din ele!
Esti crestina?
Ce are religia de-a face in toata treaba asta?
Dupa intrebari imi imaginez
Nu ma consider crestin(a)
Atunci sti ca cunoasterea e buna omului si eram curios mai ales ca n-am pus intrebarii la cat asta
Atunci nu mai pune, aici e categoria baterii de joc
Sunt pers ce sufera din dragoaste eu le inteleg
Saracul, facem un date?
Cum ai reusit sa faci o asemenea constatare? Pe ce te bazezi cind spui asa ceva? Cine de cine isi bate joc?
Mai, atatia immaturi care-si incep viata sexuala la varste de 16-14-12 ani, cum sa iei in serios o asemenea aberatie?
Potim?
Gindeste logic te rog.Stiu activitatea multor utilizatori. Ceea ce a intrebat este chiar o problema de viata, daca vrei sa o intelegi.Psihologic vorbind, chiar a pus o intrebare care poate preveni multe intimplari.
Adevarat, dar la categoria gresita
Serios, m-i mila de tine, nimenea nu are dreptul sa fie singur
Da asa e ma duc ma tai in doua sa nu fiu singur nu am spus ca sunt sau nu singur doar am intrebat
Am zis eu ca esti?
Discutam de continutul intrebarii, nu de categorie.sigur are cine stabili corectitudinea postarii.
Serios, m-i mila de tine, nimenea nu are dreptul sa fie singur
Nimenea nu ARE DREPTUL!
Asa e dar viata nu e asa cum vrem noi, cateodata factorii influenteaza mult alegerea unei partenere
Depinde de tine, care factori accepti si care nu
Nu vreau sa spun adevarul ca nu-i bine sal spui
As you whish
BravoGiony întreabă:
Cipi1212 întreabă:
___Enzo întreabă: