Dar e normal ca un om sa vorbeasca non stop de apocalipsa, sau are ceva probleme mentale? sau ca pe el dracii il pun sa se uita dupa femei si ca e rau sa te uiti la femei pe strada (toti barbatii facem asta) eu cand i-am zis asta la psiholoaga a ramas socata, saraca psiholoaga, acum o inteleg, de acum nu mai umblu cu nebuni, dar e normal gen sa te duci din poarta-n poarta la necunoscuti si sa le citesti rugaciuni asa random? mie mi se pare ciudat rau mai ales daca profesia ta nu e legat de asta.
Da, e normal. Multi parinti merg pe ideea: decat sa fumezi prostii in anturaje dubioase, iti cumpar eu tigari sa fumezi acasa.
E normal sa-i cumpere si masina, sau casa, de ce nu ar fi niste amarate de tigari?!
E normal și mai bine așa decât in conflicte și pe ascuns. Presupun ca automat astfel ai și o relație bună cu părinții.
Dacă deja ce sa mai dacă sa aju s să-ți cumpere mata țigări și tu... Las-o asa ca e jale rău de tot....deja ma ia cu nervi asa ceva.
Eh, nu prea. Tigari ai trebui sa iti cumperi din banii proprii. Daca sunt obligati la ceva parintii, obligatie morala zic, este sa iti dea de mancare.