| CitescSiSeriale1345 a întrebat:

E ceva normal sa iti cumpere maica-ta tigari sa fumezi?

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu e foarte normal, da macar te controleaza la cat si ce fumezi.

| CitescSiSeriale1345 explică (pentru suntserios):

Dar e normal ca un om sa vorbeasca non stop de apocalipsa, sau are ceva probleme mentale? sau ca pe el dracii il pun sa se uita dupa femei si ca e rau sa te uiti la femei pe strada (toti barbatii facem asta) eu cand i-am zis asta la psiholoaga a ramas socata, saraca psiholoaga, acum o inteleg, de acum nu mai umblu cu nebuni, dar e normal gen sa te duci din poarta-n poarta la necunoscuti si sa le citesti rugaciuni asa random? mie mi se pare ciudat rau mai ales daca profesia ta nu e legat de asta.

11 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Da, e normal. Multi parinti merg pe ideea: decat sa fumezi prostii in anturaje dubioase, iti cumpar eu tigari sa fumezi acasa.

| Holiday a răspuns:

E normal sa-i cumpere si masina, sau casa, de ce nu ar fi niste amarate de tigari?!

| sammie a răspuns:

Dacă ea e de acord să fumezi atunci nu văd vreo problemă sau ceva anormal.

| mont a răspuns:

E normal și mai bine așa decât in conflicte și pe ascuns. Presupun ca automat astfel ai și o relație bună cu părinții.

| anonim3248 a răspuns:

Nu e normal

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e normal.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e deloc normal!

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Dacă deja ce sa mai dacă sa aju s să-ți cumpere mata țigări și tu... Las-o asa ca e jale rău de tot....deja ma ia cu nervi asa ceva.

| Giulia911 a răspuns:

E minunat!

| pufulescu0o a răspuns:

Eh, nu prea. Tigari ai trebui sa iti cumperi din banii proprii. Daca sunt obligati la ceva parintii, obligatie morala zic, este sa iti dea de mancare.

Întrebări similare