anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E ceva normal sa ma simt... Emo?

Răspuns Câştigător
| Psihoyounger a răspuns:

În primul rând nu există "normal". Sunt sigur și susțin faptul că acest cuvânt ar trebui scos din toate limbile Pământului. Care sunt normele după care considerăm normalul? În fond, normalul e dat de majoritate. Dacă majoritatea face ceva, atunci e normal. Dacă nu, nu e normal. În această situație sunt toate minoritățile de pe Terra. Fie că e vorba de naționalitate, orientare sexuală, orientare religioasă etc, ești anormal dacă nu aparții minorității. Mi se pare absurd. Un exemplu banal:
- Ioana: Maria, adu-mi sticla.
- Maria: Asta?
- Ioana: Nu, una normală.
Măi frate dar de ce e altă sticlă normală? Vezi, asta vroiam sa zic. Folosim acest cuvânt fără sens.
În ceea ce privește întrebarea ta, pentru mine a fi emo e foarte ok. Atâta timp cât nu te apucă gândul să te sinucizi, să îți tai venele și alte chestii de genul ăsta, totul e ok. Stilul vestimentar emo mi se pare ok, muzica e relativ ok iar ca stare sufletească, e ok dacă știi să îți impui anumite limite. Nu lăsa pe nimeni să te rănească prin ceea ce spune dar nu îți fă nici tu rău. Niciodată!

1 răspuns:
| spaikizz a răspuns:

Mmmm... Sa fii emo, vezi tu mai mult o moda pentru. majoritatea. Foare putini sunt aceia care ajung "emo" din cauza suferintelor.

Sti, nu e nevoie neaparat ca atunci cand suferi sa ai tendinta sa devii emo pentru. ca acest cuvant, acasta categorie de oamenii a fost facuta de lumea mondena.

Chestia este! Ai zis ca te simi emo cea ce e foarte diferit de e ceva normal sa fiu emo.

Daca te SIMTI emo inseamna ca ai o problema sau mai multe si ca din cauza raspandirii acestui curent simti nevoia sa te duci intr-acolo.

NU NU si NU! Nu este mereu nevoie sa faci ce fac alti. Fii tu acela/aceea care se exprima diferit. Suferi? Transpune aceasta suferinta in arta, scriere, muzica...
Vrei doar sa te simti diferit? Atunci fa tu ce altii nu fac. Fii tu acela/ aceea care in drum spre scoalase opreste sa dea pisica jos din copac, daca esti fata reparati singura bicicleta, invata sa mergi pe role, si cate si mai cate.

Sper ca ai inteles ce am vrut sa scriu. Ideile imi veneau val vartej in minte si nu stiu cat de clara am fost, dar te rog incearca sa intelegi si vei descoperi intelesul a ceea ce iti spun. happy

Succes!

Întrebări similare