Eu personal nu cred ca esti o persoana antisocializare cred ca esti o persoana sincera si care vrea sa fie sincera si cu alti,din pacate sinceritatea nu e ceva bun in ziua de azi, sti mai e o vorba sa lasi de buna ziua oriunde mergi,faza e ca cateodata daca lasi prea de buna ziua lumea te ia de fraier si profita de tine, poti vedea si unele persoane care au sute de prieteni pe fb dar cand au un accident sau sufera de ceva sunt singuri,atunci ce inseamna prieten? a avea prieten e ceva extrem de rar,insa definitia prieteniei este mult prea ireala a avea incredere in cineva, sunt curios cati ar da pinul de la card sutelor de prietenii de pe fb sau reali cati? atunci unde e increderea? de multe ori mady trebuie sa te conformezi ipocriei umane si sa te intregrezi intr-un grup de persoane ipocrite si false prin minciunii ca prin sinceritate nu vei avea prietenii in veci sincer tio spun, niciodata nu vei avea prietenii, iubit, frate, sora etc prin a fi sincer total 100%, socializarea e buna dar nu exagerata, eu personal prefer sa comunic cu o persoana rationala decat cu 10 persoane lipsite de ratiune, da persoanele populare au multi admiratori de fapt nu prietenii, au sclavi pe care le manipuleaza, le controleaza in folosul lor, daca nu refuzi o discutie cu cineva nu esti antisociala depinde si cu cine, cu uni nu poti orice ai face
NU esti singura, cred ca sunt destui care nu se regasesc in grupuri!
Cuvantul,, prieten'' e destul de rar pentru mine.
Eu ma integrez repede in grupuri.Mai ales daca sunt formate din oameni care ma inteleg si alaturi de care ma simt bine.
Nu-i bai!
"E chiar asa mare bai daca nu ma pot integra in vreun grup?"
Mie personal nu-mi prea plac grupurile.
Eu nu suport ca lumea sa vorbeasca peste mine si sa nu ma asculte, toti vorbind altceva.Pentru ca se intampla des in grupuri.Eu sunt genul ala care are nevoie de cativa prieteni ca sa se simta confortabil.
Unde sunt multi, e agitatie si zgomot.Cand sunt mai putini e mai liniste si mai bine pentru mine, poti dezbate subiecte in adevaratul sens al cuvantului.
Iar majoritatea grupurilor sunt facute din idioti si eu nu vorbesc cu idiotii.
Nici eu nu pastrez decat o relatie de amicitie (in cel mai bun caz) cu 99% din oameni
Daca ai fi putin mai desteapta decat esti...n-ai mai cere parerea lumii, mai ales unora pe TPU.
Nu-s pareri, nu cer nici sfaturi, e doar conversatie, dar daca nu esti nici macar cat sunt eu de desteapta, nu e vina mea.
Mersi ca mi-ai confirmat.
Tu daca ai fi mai inteligent nu jigneai in mod indirect persoana in cauza, suferi de frustrari si le descarci online pe straini, daca fata a cerut o parere nu inseamna ca e proasta, asa cum a cere parerea cuiva despre ceva nu inseamna ca esti prost
Nu a confirmat nimic, din moment ce tu afirmi porcari, frustrarile tale interioare care te macina la greu in viata reala
Ea e deja convinsă ca nu face ceva rau. Pentru ca orice om înzestrat cu ceva inteligenta stie ca apartenenta la un grup social este irelevanta si nu e caz sa ridici o problema in privinta asta.
Tocmai de aia. Pierde vremea conversand. Cică asta nu presupune păreri. Din nou insuficiență in gândire.
Cat despre frustrari...tocmai le-a etalat Mădă cand a pus întrebarea. Invatati ce înseamnă frustrarea. Ea e deranjata de faptul ca nu poate tine o legătură socială de calitate. O macina treaba asta. De aia simtea nevoia sa citească păreri. De parca contează părerile altora. Problema e ca nu isi vede de viata ei. Iar la 27 de ani sau cat zicea ca are ar fi cazul sa isi puna alte probleme daca prea prietenoasa rau nu e.
In viziunea ei prietenia se bazează pe minciună sau falsitate si asta denota ipocrizie. Cine iti e prieten adevărat nu se îndepărtează de tine când ii spui adevărul mereu sau esti sincer. Exista si asemenea oameni care nu tin numai la ego-ul lor. Dar societatea nu mai promovează prietenia decât cu alte valori superficiale acum. Mai ales când o buna parte de interactiune se mai petrece si online.
Ea nu a spus ca prietenia inseamna ipocrizie si ca integrarea intr-un grup daca te prefaci ca esti ca persoanele din grupul ala e ipocrizie
"Pentru ca orice om înzestrat cu ceva inteligenta stie ca apartenenta la un grup social este irelevanta si nu e caz sa ridici o problema in privinta asta." stai sa mai cresti. Primesti indulgenta din oficiu. La fel gandeam eu cand eram la scoala. Tu cam faci pe smechera sau smecherul, si vad ca pentru tine cei de pe TPU sunt ceva vite fara creier, dar ups! esti printre ei, asa ca lasa figurile ca de obicei astia figuranti pe net sunt vai de capul lor in realitate.
Daca te simti comfortabil in situatia data, de ce ar fi in neregula? Importanta e bunastarea ta.
casablanca40 întreabă:
MadaAwwr întreabă: