anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E cineva de pe platforma asta care si-a aruncat la gunoi toate diplomele si certificatele? A suferit vreo consecinta la angajare cand a renuntat la ele sau nu? (voi argumenta pe parcurs motivele din acest context)

16 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu e nimenei ca nu mai au bani de platit netul

| anonim_4396 explică (pentru suntserios):

Slaba gluma. Mai stoarceti creierul pentru alta, o sa fie mai bine, crede-ma. Chiar vreau sa rad, n-am mai ras de luni de zile. Am nevoie de acel "haha", ajuta.

| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

Asta nu era o gluma... nu de data asta. Da e greu sa ai conexiune la net cand esti homeless.

Te-ai descris pe tine, am inteles.

| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

Cand faci troll incearca sa pastrezi si un fir logic.
Hai ca iti zic eu aici... nu are sens ce ai scris tu pentru ca evident eu am net. Hmmm.

Cine e homeless, e ca si pe moarte. De unde sa aiba acces la internet? Asta e troll de prost gust.

| dullcat a răspuns:

De ce ai face asta? Cred ca e ok sa le pastrezi in dosare, asa cum faci si cu actele sau alte documente importante?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu una nu am aruncat nimic. Le păstrez cu sfințenie. Uneori mai arunc o privire peste ele. Mă face să mă simt mândră că le-am obținut.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

In cazul meu ma apuca nervii, le-as da foc.

| ValentinMihai78 a răspuns:

Nu am aruncat nici un document oficial care să îmi justifice studiile școlare și specializările ulterioare! Dar, consecințele imediate la o angajare sunt în primul rând, refuzul de a fi angajată pe o funcție, specializare pe care o aveți, dar nu o puteți justifica, iar în al doilea rând, este vorba de faptul că veți fi angajată ca necalificată și fără studii.
Dar, mai este faptul că veți avea mult de alergat pentru a putea să scoateți de la liceu, de la facultate, copii originale ale anilor de studii, ale examenului de bacalaureat etc.

| anonim_4396 explică (pentru ValentinMihai78):

Da,e bine ca am intrebat de dinainte. Insa, o sa le macine moliile cu timpul, ca de, zabovesc in spatii inchise

| ValentinMihai78 a răspuns (pentru anonim_4396):

Din păcate trăim în o țară care nu a auzit de "digitalizare instituțională", suntem încă țara "dosarelor cu șină", țara celor 1001 drumuri făcute între instituțiile statului pentru o simplă adeverință, căci altfel înseamnă luni, dacă este vorba despre aprobări și alte acte mai complexe.
Toate documentele oficiale trebuie păstrate în folii, dosare, îngrijite, inclusiv adeverințele de vechime, altfel la pensie poți avea surprize neplăcute!

| pufulescu0o a răspuns:

Nu le-am aruncat la gunoi desi nu le-am folosit pana acum... vreo doi ani! Am inca si diploma de bacalaureat si cea de facultate.
Nu te gandi ca nu lucrezi in domeniul in care ai diplomele, ci gandeste-te ca poate iti vor trebui pentru vreo promovare la locul de munca sau vreo scolarizare.

| anonim_4396 explică (pentru pufulescu0o):

Promovare la ce loc de munca? Ce scolarizare? Singurul mod de promovare la un loc de munca e CV-ul. daca il ai si extrem de expirat, ai belit carcaletele! Degeaba mai detaliez, renunt. Fiecare percepe ce vrea, intelege ce vrea, dar raspunde la fel.Sigur sunteti facuti de aceeasi parinti sau de parinti diferiti?

| pufulescu0o a răspuns (pentru anonim_4396):

Promovare inseamna ca primesti un post mai bun in cadrul acelei firme. Nu te pune nimeni sef de echipa fara sa ai ceva carte si macar diploma de bacalaureat. Ma rog, daca vorbim despre firma de constructii a lui Petrică vecinul, acolo poti ajunge sef si lingandu-l in dos pe patronete si ducandu-i niste damigene cu țuică.
Scolarizarea pe care am facut-o a fost pentru munca la căile ferate, si fiind domeniu tehnic nu ma puteam inscrie la cursuri cu diplomă de brutar sau de polițist comunitar.
Acum ai inteles?

| anonim_4396 explică (pentru pufulescu0o):

Da,dar din ce spui, pare ca nu s-ar mai aplica in zilele noastre. E ceva vechi de 10-15 ani, din pacate. sad

Întrebări similare