Buna
trista sunt cand sanatatea imi joaca feste, dar datorita celor dragi, ma lupt cu boala de 13 ani si ma ridic mereu. fericita sunt cand ii am pe cei dragi alaturi si ii vad in jurul mesei.
O zi frumoasa sa ai
A, pai nu stiu tocmai am dat un examen foarte important si cred ca am sa pic. Just sayin'...
Momentan nu sunt trista, dar in ultima perioada am fost, si o sa mai fiu, am un "musafir" si nu imi place, linistea/calmul si curatenia ma fac fericita, cu "musafiru" asta nu prea am... Ma si enervez si ii doresc rau, apoi ma simt naspa, fata de mine.
Nu nu sunt trista... Pofta de viata ma face fericita. Oamenii mai au si momente de cumpana la fel ca si mine dar in ultima perioada sunt Happy :*
Bye Bye :*
Bună.
Da...Eu sunt tristă.De ce?! Din multe motive,şi consider că sunt motive mai personale.Pot spune că sunt fericită pentru că sunt sănătoasă,am o familie, am ce mânca, am unde să dorm(am o casă mare), merg la şcoală, am prieteni...Trăiesc bine!
Sinceră să fiu,eu trec repede de această tristeţe când sunt cu familia şi prietenii şi încep să am mai multă poftă de viaţă.
Uite, dacă tu te simţi trist\ă, ia legătura cu un psiholog, vorbeşte cu familia, cu prietenii...Toţi mai avem momente de genu`, dar trebuie să ştim să trecem repede de ele.Viaţa e scurtă! Trăieşte-ţi viaţa şi fi fericit\ă, că morţi vom fi mult timp cu toţii!
Ai grijă de tine.O zi bună!
Sunt trista pentru ca nu poti fi alaturi de familia mea, pentru ca sunt plecata la mii de km, sunt fericita insa ca am alaturi de mine persoana iubita, sunt fericita de fiecare data cand apare soarele dupa ploaie. Sunt atat de multe lucruri pe care nu le luam in seama si care ar putea sa ne faca zilele mai frumoase! bucurati-va de fiecare moment al vietii si nu lasati sa treaca nici o clipa fara sa va bucurati de ea!
Sunt fericit pentru ca am scapat de ziua de ieri, sunt trist ca maine va ma fi o zi.