| Genevaaa a întrebat:

E ciudat cum in clasele mai mici profesorii sunt foarte rai si te cearta dintr-o greseala mica. Nu pot sa zic ca e o traumă dar imi amintesc cand tipa la mine ca din gura de sarpe ca nu lăsam 5 pătrățele inainte sa incep sa scriu si lăsam 4 sau 6.
Ori tipa la tine sa stai intr-o coloana perfect dreaptă ca la selectii, la iesirea din scoala, ori ca sa subliniezi titlul si doamne fereste să scrii cu alta culoare in afară de albastru. (Abia au acceptat pixurile ca ne tinea pe stilou)

Acum la liceu toti profesorii sunt linistiti, ba chiar ne intreaba cum am vrea sa se desfasoare ora. Trag de noi si asteapta sa raspundem, parca noi suntem cei care decid. Si eu sincer simt nevoia de putin control. Nici nu te mai cearta daca ai intarziat 5-10 minute, te ignora cand intri, pe cand in clasele mai mici era jale daca intrai la 8:01 sau fix in momentul in care a intrat si profesorul.
De asemenea nimanui nu-i mai pasa cum scrii, ca scrii cu roz, ori cu rosu si mai faci si niste desene pe caiet e treaba ta. Cu asta chiar sunt de acord, pentru ca atata timp cat notezi e treaba ta cum o faci, că e pentru tine pana la urma. Dar nu inteleg ce era asa mare drama daca scriam cu un pix cu negru in gimnaziu. Profesorii traumatizeaza copiii mici.

4 răspunsuri:
| Nirvanaaa a răspuns:

Cred ca ai avut ghinion laughing.
Eu am avut o învățătoare foarte de treaba, chiar ne invata și nu se lua de noi. Vorbeai de drag cu ea. Avea femeia o rabdare...

| 1997onur a răspuns:

Ai mare dreptate la tot ce ai spus