| RAY a întrebat:

E diferenta mare la carcater ma refer intre tu cel din lumea online fata de tu din lumea reala?

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Răspuns Câştigător
| OoBunnyoO a răspuns:

Probabil. De regula, in viata reala nu stau sa discut chestii prea profunde cu oamenii, fie pentru ca ceilalti nu au rabdare, fie pentru ca am niste perspective destul de diferite si oamenii se enerveaza cand sunt contrazisi (sau cel putin isi strica buna dispozitie) sau pentru ca, in general oamenii isi fac o anumita opinie si o pastreaza, indiferent de ce as face.
Probabil in viata reala par destul de superficiala (nu probabil, ci mai mult ca sigur) si un pic preocupata de propria persoana. laughing Asta nu mi s-a spus, dar nu mi-e greu sa deduc unele lucruri. Oricum, 99% dintre persoanele care ma cunosc, n-au probabil, habar de jumatate din lucrurile pe care le cunosc sau perspectivele pe care le am.

14 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Nu.

| OldSoul a răspuns:

Nu, in real sau aici, sunt exact la fel, daca am ceva de spus, spun, cu atat mai mult daca pot ajuta alte persoane.

| RAY explică (pentru OldSoul):

Misto avatar

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Diferența între Jwoww și Daniela este că Jwoww 'vorbește' mai mult aici pe când Daniela nu vorbește aproape deloc.
În rest sunt la fel... ^^

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Tu chiar nu vorbesti deloc in real life?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu foarte mare. In viata de zi cu zi nu ma doare de religie sau nu dau 2 bani pe prostia altora. Adica aici cand vad o intrebare tampita, intru si ii zic cum este. In viata de zi cu zi nu imi bat capul atat de mult

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea, decât atunci când este chiar necesar... în rest privesc/ascult și îmi văd de treburile mele.

| TheLoveDoctorr a răspuns (pentru anonim_4396):

Atragator.

| anonim_4396 a răspuns (pentru TheLoveDoctorr):

Chiar? De ce?

| TheLoveDoctorr a răspuns (pentru anonim_4396):

Pentru ca misterul e sexy,si daca ai taci sa analizezi si sa-ti deschizi gura rar,ghici la cine o sa se uite toti? La toti, cel care a tacut pana acuma, si mai ghici ce? Atunci sochezi! E alegerea ta cum sochezi, imi plac oamenii calculati care stiu ce sa zica, cand sa zica si cand sa taca! Bravo!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

nu există vreo diferență.

| Dugalle a răspuns:

Nu chiar. Spre deosebire de Dugalle, eu nu am mereu curajul si credinta sa spun chiar tot ce gandesc si in relatiile cu cei din jur tind sa fiu mai timid. E o tenta, nu e chiar timiditate pura.

| MrLucas a răspuns:

Diferenta mare? Nu e diferenta deloc.