Revenind la ideea initiala, da, am de gand sa traiesc. tocmai pentru a urmari si pentru a ma amuza de reactiile celor ca tine, evident deranjati de afirmatia mea :3
si ca sa incheiem toata aceasta discutie, iti urez mult noroc cu viata ta frumoasa
Pentru oamenii prostuti, viata e frumoasa dar pentru oamenii inteligenti, viata e doar o iluzie. exact la fel ca fericirea.
Cei fericiţi cred că viaţa este frumoasă, iar cei nefericiţi cred că nu este deloc.
Depinde de fiecare, dar după cum am observat în jur aşa este în general.
De fapt Osiris e mort. Bunicul l-a născut pe tata mort fiind.
Multumesc, am avut suficient timp la dispozitie incat sa imi conturez aceste conceptii si principii ciudate asupra vietii
Seth! Te-ai întors! Te voi distruge! Isis are puteri nemărginite de când i-a aflat numele bossului.
Deştept să fii să ştii să te bucuri de fericire şi să laşi unele percepţii care nu te vor ajuta cu nimic.
Sa te bucuri de fericire? oricum vom muri cu totii. de ce sa mai fim fericiti? si cat poate dura aceasta "fericire"? maxim cateva secunde, cat afisam acel zambet pe chip... dar atat...
Dar de unde știi ce e după moarte? Știi au apărut numeroase teorii legate de acest aspect și nu poți fii convins că mori. Eu nu impun nimănui cum să trăiască dar e clar că a fii fericit e automat și mai bine. Dacă te gândești că oricum mori mergi pe principiul acela cum că trăiești în prezent și prezentul este cel care contează. Niciun om întreg la minte nu ar alege nefericirea în detrimentul fericirii, asta este clar.
Tu alegi pe ce principii mergi, și tu poți judeca singurel cum e mai bine să fii. Dar pe principiul tău eu zic că mai bine îți iei viața că oricum nu are niciun sens, mai pe scurt trăiești degeaba. Deci, ce mai aștepți?
1. sunt fata si 2. serios? ma incurajezi sa ma sinucid? okey...
FesaLuca întreabă: