| mentholinks a întrebat:

E greu sa cuceresti o femeie? De exemplu eu vad o fata pe strada si ma aprind dupa ea dar ea nici nu baga de seama ca eu exist si daca ma vede nu da nici un semn ca m-ar placea. Am vreo sansa sa cuceresc o asemenea fata?

75 răspunsuri:
| SilentRain a răspuns (pentru RAY):

Am tras lapte praf pe nas și probabil visez eu, ca unele persoane se ma și îndrăgostesc
Ray daca ar fi asa cu spui tu mereu, aia urat ar fi singuri

| RAY a răspuns (pentru SilentRain):

Dar omule nimeni nu sta sa iti cunosca sufletul daca i provoci o lipsa de placere, tu dai atentie pentru ca placi un om ca fizic, daca fizicul nu conteaza inseamna ca puneti accent pe banii, nu ca as fi mirat de asta

Si sunt, cei care sunt singuri majoritatea sunt persoane urate,persoanele frumoase au mai multi parteneri ca tu vrei sa vinzo iluzi,amagiri e treaba ta, cu toti vrem sa fim niste ingerasi pe TPU, cu imaginea perfecta, dar realitatea conteaza, omul asta se loveste de realitate nu de povesti

Gata ma ai dreptate, spunem când iei salariu ca să știu când sa te caut rolling on the floor)

In fapt chiar am vrut sa imi dovedesc teoria desigur, am intrat pe site urii de dating,matrimoniale, inclusiv aici persoanele care se plang, sunt frustrati, complexati sunt urati, asta e adevarul

Am vorbit pe TPU cu o fata, tot cu sufletul conteaza, cand ce crezi are aventuri cu tipi hot, deci ce naiba

Ai vorbit cu o fata? Asa pe fata ma înșeli, Ia-ți adio de la nuta și de la Dănuț!

Ne-am contrazis geloasa pamantului, eu cu tarfele mai mult de o aventura nu as avea ce sa fac cu ele

Ray vrei sa nu mai dai cu toporul?
Am mai vorbit, aia de nota 10 cu aia de nota 10, iar persoanele de nota 7 cu alea de 7
Exist cineva pentru fiecare, mai grav decât sa fii urat este sa nu ai caracter, carisma

Ce e rau omule in a slabi? ce naiba promovati?

Du-te de aici nu vreau sa te mai aud, cum poți sa îmi faci una ca asta după 10 ani de relație, am făcut atâtea sacrifici pentru tine Viorico și tu ma înșeli asa pe fata și mai și recunoști
Fă-ți bagajele și pleacă, afara dormi
https://youtu.be/z0W0zjJ4QLo

Ma "diabolicule" nu i-am spus ca nu va avea parte de iubita, i-am spus sa slabeasca sau sa caute una asa ca el, eu incerc sa il ajut la propiu, si eu tin dieta si el poate, asa are sanse mari sa gaseasca o iubita

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns (pentru SilentRain):

Vai de mine, mamă, lasă-l pe RAY, meriți mai mult sad la coteț cu el.

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Tu nu vezi in ce hal a ajuns lumea asta si nu ma refer numai la Romania ci la toata lumea asta, daca tu in sinea ta consideri ca esti in stare poti sa incerci iar si iar si iar, ori cum nu mai are rost s-au apropiat vremuriile acelea de final.

| SilentRain a răspuns (pentru supadeceapa):

Știe sa repare telefoane și Pc-uri și când se enervează vorbește în germana, nu îl las nici în mormânt rolling on the floor))

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns (pentru anonimg):

În ce lume? În cel mai bun caz se uită la tine urât și pleacă.

supadeceapa

Reparatori de PC-uri sunt la toate colțurile sad știe germană cum știe și română?

Omule german vorbești cu o singura persoana, *adică eu *
Eu nu promovez nimic, nu mai generaliza

| SilentRain a răspuns (pentru supadeceapa):

Dă-i pace Supica
Nu vorbesc serios, nu ma atrag pensionari
Doar pierd vremea aiurea și Ray știe asta deja

Stim amandoi asta, nu e un mister

| RAY a răspuns:

| supadeceapa iar ti-sa scurs creieri pe nas de ma pomenesti copilo

Bănuiesc ca îți era imposibil sa te prinz
Vezi ca dacă te certi cu alta fata devin geloasa și îți iei adio de la Dănuț

Fete serioase nu prea sunt pe TPU, desi nu ma astept la nimic

supadeceapa

Știu că nu vorbești serios, vreau doar să-l văd pe RAY cum turbează laughing)))).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Am vreo sansa sa cuceresc o asemenea fata"
E un simplu om, nu iti e superioara tie.
In cel mai rau caz ajungi sa te cicaleasca si s-o dai in teorii ca ea nu te-ar vrea exact cum o face RAY pe aici. Nu fi ca el

| Steregoi a răspuns:

Citeste Biblia.

| OldSoul a răspuns:

In opinia mea, in ziua de azi, daca vrei sa "cuceresti" o femeie, ai multe sanse sa esuezi.

Ideea asta de a cucerii este demodata, sau cel putin denaturata, dar majoritatea barbatilor nu prea inteleg asta, si uite asa, de multe ori ajung sa se comporte penbil in incearcarea de a o cucerii.

De exemplu, daca te uiti pe retelele sociale, majoritatea complimentelor pe care le primesc femeile fac referire la aspectul lor, altfel spus, sunt tratate oarecum ca un simplu ambalaj.

Problema e ca multi barbati, considera ca le pot cucerii prin astfel de complimente, prin astfel de vorbe, iar uneori, chiar prin sensibilitate, ceea ce e cam gresit.

In ziua de azi, femeile au mult mai multa "Tarie" decat barbatii.
Nu mai sunt tocmai acele fiinte neajutorate pe care ai avea intentia sa crezi ca sunt.

De asta, daca vrei sa cuceresti o femeie, cel mai adesea ar trebui sa o faci de la egal la egal, fara sa te injosesti, fara sa te maimutaresti incercand sa-i faci pe plac.

Fii un exemplu de masculinitate, da dovada de incredere, de curaj, si aia e.

Deci, renunta la ideea de cucerire.
Femeia nu e un trofeu, si nici un razboi.
Nu le mai puneti pe un piedestal.

Daca o femeie iti capteaza atentia, foarte bine, du-te cu incredere si demnitate la ea, si faceti cunostinta, fara maimutareli, fara a incerca sa o impresionezi.
Sunt destui care fac asta zilnic, nu fii si tu la fel.

| Frank51 a răspuns:

Raspuns simplu, nu. Daca te place nu trebuie sa faci mare lucru. Daca nu te place nu prea ai cum sa o faci sa te placa, deci cucerirea propriu zisa se face in mod natural si automat prin modul tau de a fii, prin comportamentul si caracterul tau si implicit prin cum arati.

| Emma30555 a răspuns (pentru RAY):

Sa ști ca are dreptate Morbid, în multe cazuri asa este, doar sa nu fie cazuri extreme

| RAY a răspuns (pentru Emma30555):

Sa stii ca eu nu cred in vorbe goale doar in dovezi bazate pe realitate,iar realitatea mea indica faptul ca prima impresie conteaza,asta da un interes unui om,omul nu face nimic in lipsa unui interes, omul vrea un interes,iar a place un om este un interes, o dorinta spre a il cunoaste, tu
te-ai duce la munca pe gratis? plus ca de ce ai sta cu un om fara de care nu simti nimic, ma si mir ca voi spuneti ca nu conteaza atractia, chimia inseamna ca stati din mila sau din plictiseala sau pentru banii cu un baiat, de ce stai cu un baiat? care este scopul daca nu te atrage